3w Media Eindhoven menu

Marketing bureau Eindhoven

Dat internet vandaag de dag één van de belangrijkste onderdelen van de marketingmix is, hoeven wij je niet uit te leggen. Wat wij je wel duidelijk kunnen maken is dat er verrassende technieken bestaan om op te vallen en goed vindbaar te zijn in de online reclamejungle. Bijvoorbeeld door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en de inzet van Social Media. 

 

Bereik de juiste (be)zoekers

3w Media uit Eindhoven biedt naast diensten met betrekking tot website-ontwikkeling en webdesign ook trajecten voor marketingondersteuning. Wij bieden je zowel strategische als operationele marketingdiensten. Wij werken hierbij volgens de PDCA procedure. Dit staat voor: Plan, Do, Check, Act. In samenwerking met jou bepalen wij eerst doelstellingen en een plan van aanpak op basis van uw bedrijf, branche, doelgroep en budget. Voor elk traject bepalen we welke strategische marketingdiensten wij zullen inzetten.

Na het plannen komt de uitvoering, waarvoor wij diverse operationele diensten hebben. Zo kunnen wij jouw marketingactiviteiten eenmalig opzetten maar ook periodiek onderhouden. De resultaten van jouw activiteiten brengen wij, indien gewenst, nauwkeurig voor je in kaart waardoor bijsturing mogelijk is.

Enkele operationele marketingactiviteiten die momenteel veel ingezet worden voor allerlei bedrijven uit Eindhoven en ver daarbuiten zijn: zoekmachine marketing en social media marketing.

Zoekmachine marketing door 3w Media - Online Marketing Bureau Eindhoven

Dit is een overkoepelend begrip voor alle activiteiten die online verricht worden met als doel zo veel mogelijk relevante bezoekers op jouw website te krijgen via zoekmachines. Google neemt hierbij een belangrijke positie in. Door nadrukkelijk aanwezig te zijn in de juiste zoekresultaten van deze zoekmachine zal jouw doelgroep gemakkelijk de weg vinden naar jouw website. Met onze zoekmachine marketingdiensten maken we een onderscheid tussen drie verschillende onderdelen die ook los van elkaar zijn in te zetten:

  1. SEO: website optimalisatie & content creatie voor een hogere positie in de gratis zoekresultaten;
  2. SEA: zoekmachine adverteren voor meer relevante bezoekers via betaalde zoekresultaten;
  3. Linkbuilden: het verkrijgen van zoveel mogelijk relevante links naar andere webpagina’s voor een hogere positie in de gratis zoekresultaten.

 

Social Media marketing door 3w Media - Online Marketing Bureau Eindhoven

Online daar aanwezig zijn waar jouw doelgroep zich ook bevindt en waar jouw doelgroep ervaringen en gedachtes met elkaar uitwisselt, dat is het idee van social media marketing. Ook jij kunt professioneel aan de slag gaan met diverse vormen van social media en online aanspreekbaar zijn voor jouw (potentiële) klanten.

marketing bureau eindhoven

Met marketingbureau 3w Media uit Eindhoven als partner bent je verzekerd van praktische tips en ondersteuning voor de implementatie van social media marketingactiviteiten. Naast praktische tips en adviezen kun je ook bij ons terecht voor de grafische vormgeving van jouw social media pagina’s. Wij stellen een persoonlijk ontwerp voor je op dat volledig aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. 

 

Nu je er toch bent.. Maak eens vrijblijvend kennis met ons

Je bent van harte welkom in ons vernieuwde kantoor aan de Geldropseweg in Eindhoven.

Mocht je het op prijs stellen dat wij bij jou langskomen.. Dan doen we dat toch gewoon!

*Verplichte velden * *
*