3w Media Eindhoven menu

One-page website

Ben je getriggerd door de voordelen en het uiterlijk van een one page website? Wij kunnen je helpen je doelstellingen te halen. Met de nieuwste technieken kunnen wij op maat je one page website of single page website bouwen. Of de one page website daadwerkelijk iets voor jouw bedrijf is, lees je hieronder. Wij helpen je graag!

Een one-page website is een website die, zoals de naam al doet vermoeden bestaat uit slechts één pagina. One-page websites worden ook wel single page websites genoemd.

Door te scrollen doorloopt de bezoeker de gehele website. Het voordeel hiervan is dat men alle onderdelen van de website te zien krijgt en er hierdoor een soort ‘verhaal’ verteld kan worden. Voor sommige bedrijven is dit een ideale uitkomst om hun strategie, visie en communicatieboodschap over te brengen. Daarnaast eindigt de bezoeker altijd waar jij wil dat de bezoeker eindigt: bij de call-to-action waar de bezoeker contact kan opnemen of gegevens kan achterlaten. Door een menu dat altijd bovenaan de website blijft ‘plakken’ kan de bezoeker nog steeds door de website navigeren, wanneer er op een menu item geklikt wordt, scrollt de website naar het gekozen onderdeel op de pagina.

Bekijk hier enkele voorbeelden van websites op basis van één pagina, ontwikkeld door 3w Media:
www.deefplus.nl

www.prosuco.nl

 

Is een one-page website iets voor mijn bedrijf?

Ondanks dat een one-page website vele voorbeelden biedt, is het niet voor ieder bedrijf geschikt. Benieuwd of een dergelijke website voor jouw bedrijf de juiste keuze is? Of ben je benieuwd naar de kosten van een website op basis van one-page? Neem dan contact met ons op. Hieronder lichten we nog enkele voordelen van een website met slechts één pagina toe.

 

Voordelen van een one-page website

 
Betere gebruikerservaring met een one-page website

Een one-page website is nieuw en bezoekers zijn van nature nieuwsgierig. Wanneer iemand een website bezoekt scrollt hij/zij direct of na een aantal seconde naar beneden, let er zelf maar eens op. Bezoekers worden dus direct ‘meegezogen’ in het verhaal dat jij over wil brengen. Hierdoor worden bezoekers door de informatie geleidt en gaan ze niet zo snel zelf op zoek.

Bezoekers gemakkelijk informeren met een website op basis van één pagina

Bezoekers hoeven niet ver te zoeken om informatie te achterhalen, alle informatie staat namelijk op één pagina. Hiermee wordt de website ontwikkelaar gedwongen om de informatie zo krachtig en bondig mogelijk te houden, wat essentieel is op een website.

Gemakkelijke navigatie

One-page websites zijn voorzien van een gemakkelijke navigatie die automatisch doorscrollt naar de content. Naast het feit dat bezoekers niet kunnen verdwalen, krijgen ze in een fractie van een seconde bovenliggende ‘pagina’s’ te zien wanneer ze naar op een menu-item klikken. De website scrollt dan namelijk automatisch naar de opgevraagde inhoud.

Focus op kwaliteit

Zoals al eerder benoemd wordt je gedwongen om je verhaal zo krachtig en bondig mogelijk te houden, hierdoor schenk je automatisch meer aandacht aan kwaliteit boven kwantiteit.

 

 

Bezoekers volgen een ‘verplichte’ route

Geen hoofdpijn meer over de vraag hoe je de bezoeker bij de gewenste pagina of call-to-action uit kan laten komen. Alles is een stuk makkelijker met een website met slechts één pagina. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of bezoekers de juiste informatie kunnen vinden, of jezelf druk te maken hoe de navigatie het beste ingedeeld kan worden. Waar daarentegen wel goed over nagedacht moet worden is WAT ga je vertellen en in welke volgorde.

Websites op basis van één pagina zijn de laatste tijd erg populair geworden, omdat ze goed werken. Benieuwd of een dergelijke website voor jouw bedrijf de juiste keuze is? Of ben je benieuwd naar de kosten van een one-page website? Neem dan contact met ons op.

 

Nu je er toch bent.. Maak eens vrijblijvend kennis met ons

Je bent van harte welkom in ons vernieuwde kantoor aan de Geldropseweg in Eindhoven.

Mocht je het op prijs stellen dat wij bij jou langskomen.. Dan doen we dat toch gewoon!

*Verplichte velden * *
*