Blog

De laatste updates van onze marketinghelden op het gebied van online trends, webinnovaties en ontwikkelingen binnen de wereld van Online Marketing!

01 november 2018

Is jouw online marketing klaar voor 2019?

Begin 2019 goed met de juiste voorbereidingen voor online marketing. Wij denken graag met je mee over de planning en nieuwe kansen.

21 september 2018

Traditionele of digitale marketing?

Bij 3w Media combineren we digitale en traditionele marketing om jouw merk te laten groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag kennis!

19 juli 2018

Beter gevonden worden in Eindhoven?

Betere online resultaten in Eindhoven of een andere regio? Met lokale SEO optimalisatie zorgen we dat je opvalt in je regio!

05 juli 2018

AVG Update: Wat is de status nu?

Afgelopen maanden heb je ongetwijfeld veel over de AVG gehoord. Ook wij zijn druk met de privacy en we informeren je graag over de huidige status van de nieuwe AVG-wetgeving.

avg

27 juni 2018

Even voorstellen... Martien!

Hoi, mijn naam is Martien van Boxtel. Ik ben werkzaam als Projectmanager en Product Owner. Dagelijks houd ik me bezig met het innoveren en doorontwikkelen van het CMS en het aansturen van ons PHP-team. Graag stel ik me aan je voor!

26 juni 2018

De nieuwe functie van Instagram: Instagram Television

Op 20 juni heeft Instagram een nieuwe functie gelanceerd: Instagram Television (Instagram Televisie), ofwel IGTV. Dit videoplatform biedt ontzettend veel mogelijkheden voor jouw bedrijf.

31 mei 2018

Nu is het moment om een SSL-certificaat op je website te plaatsen

Check jij bij het bezoeken van een website of deze een beveiligde HTTPS verbinding heeft? Google Chrome en Mozilla Firefox voeren al een tijdje een strijd tegen onbeveiligde websites. In juli komen er nieuwe updates die websites zonder beveiligde HTTPS-ve

22 mei 2018

Waarom is investeren in SEO altijd een goede strategie?

In dit artikel vertellen onze marketinghelden waarom het altijd verstandig voor bedrijven is om te investeren in hun SEO-strategie.

14 mei 2018

Het belang van online reviews

De afgelopen jaren is de populariteit van online reviews flink gestegen. Reviews helpen mensen bij het maken van een beslissing over een aankoop, waar ze vakantie vieren, wat ze eten etc.

24 april 2018

3w Media is Google Shopping specialist

Onlangs kregen we van Google de specialisatie voor Google Shopping toegewezen. Een kwalificatie waar we uiteraard erg blij mee zijn.

20 april 2018

Privacyvriendelijk instellen van Google Analytics

Heb jij al een mail van Google ontvangen met als onderwerp [Actie vereist] Belangrijke updates over bewaring van gegevens inGoogle Analytics en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)? Wij vertellen je graag wat te doen.

avg

13 april 2018

Voorbereid op de AVG: 10 stappen die je helpen

Als bedrijf kun je nu al stappen nemen om eind mei klaar te zijn voor de AVG. Wij helpen je natuurlijk graag en hebben daarom 10 stappen op een rijtje gezet.

avg

05 april 2018

Welke mogelijkheden biedt AdWords jou?

Wil je graag adverteren voor je website/webshop? Dat kan via het advertentieprogramma van Google. Hier lees je alles wat je moet weten over Google AdWords en krijg je 6 praktische tips voor AdWords.

26 maart 2018

AVG Update

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG wetgeving in. Wij houden je in dit blogbericht op de hoogte van het laatste nieuws.

avg

04 oktober 2016

Is het nuttig om e-mail in te zetten bij Online Marketing?

Hoe wordt e-mail tegenwoordig gebruikt en is het nog relevant voor mij als bedrijf om met e-mailnieuwsbrieven te communiceren met mijn klanten? De 3w Media Marketinghelden bogen zich over deze vraag. Ook kijken we kort naar trends op dit gebied.

20 september 2016

Op welke social media moet ik actief zijn?

Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Snapchat... social media zijn overal en gebruikte je deze een paar jaar geleden nog vooral privé, tegenwoordig neemt ook het zakelijk gebruik hiervan flink toe. Hoe ga je als ondernemer hiermee om? Moet j

12 september 2016

Veilig internet met SSL-certificaat

Maakt jouw website al gebruik van een beveiligde verbinding? Lees hier waarom dit al heel snel erg belangrijk wordt en niet alleen voor een veilige internetomgeving voor je klanten.

13 augustus 2016

Wat is jouw SEO strategie?

Weet jij waar je heen wilt met je website? Heb je al eens goed nagedacht over de zoektermen die je wilt gebruiken? Wij denken graag met je mee!

13 juli 2016

Even voorstellen.. Jeroen van Woerkom

Hallo, ik ben Jeroen van Woerkom. Sinds juli 2014 werkzaam bij 3w Media. Gedurende het eerste half jaar als afstudeerder, na het behalen van mijn Bachelor diploma als Front-end Webdeveloper en Online Marketeer.

15 maart 2016

Nieuwe Google richtlijnen voor SEO, wij zorgen voor up-to-date content!

Google komt met een update wat gevolgen heeft voor SEO.
Onze vrienden