Even voorstellen... Martien!

Geplaatst: 27 juni 2018

Hoi, mijn naam is Martien van Boxtel. Ik kom uit Tilburg waar ik samen met mijn vrouw en onze kinderen Ileen en Esmee woon. Dagelijks ben ik één van de velen die de drukke A58 trotseert om naar zijn werk te gaan. 

Naast mijn gezin en mijn grote passie voor IT,  zijn sportvissen en mijn activiteiten als DJ mijn grootste hobby’s.

Binnen 3w Media ben ik werkzaam als Projectmanager en Product Owner. Na het behalen van mijn Bachelor of Sience in Bedrijfsinformatie Systemen ben ik aan de slag gegaan als Projectmanager bij zowel web- als app- softwareontwikkelingsbedrijven, zo ook bij 3w Media. Ik ben een echte teamplayer die zijn vak verstaat en door mijn brede kennisniveau de juiste sparringpartner is binnen onze organisatie als het aan komt op softwareontwikkeling en websites.

In mijn dagelijkse werkzaamheden als Projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van het PHP team en voor de oplevering van onze opdrachten. In mijn rol als Product Owner ben ik dagelijks bezig met onze partners en klanten ter verbetering van ons CMS systeem. Ook zorg ik dat ik op de hoogte ben van de nieuwe technologie waar het web mee te maken heeft. Het leuke aan mijn werk vind ik het dagelijkse contact met onze klanten en partners en het zoeken naar nieuwe functionaliteit.

De afgelopen 2 jaar ben ik met het hele team druk bezig geweest met het innoveren van het CMS, dat helemaal voldoet aan de huidige normen. Wij zijn dan ook erg trots op dit product en we hopen dit CMS, wat klaar is voor de toekomst, op korte termijn ook uit te rollen bij onze eerste klanten!

Stuur mij een mailtje

Onze vrienden