Tommy Booking Support op je website?

Geplaatst: 23 september 2020

Als camping of vakantiepark is het ontzettend belangrijk dat je gasten op je website snel en eenvoudig kunnen boeken. Maar er is meer belangrijk. Voordat er geboekt kan worden, wil je bijvoorbeeld ook de beschikbaarheid laten zien. Allemaal onderdelen die je vindt in Tommy Booking Support, het online reserveringssysteem voor de recreatie.

3w Media realiseerde in samenwerking met onze goede vrienden en tevens dé marketingspecialist in de recreatie Prosuco een vergaande koppeling met Tommy Booking Support waardoor gebruikers van Tommy deze software tot in de kleinste details in hun website kunnen integreren.

Op de website van Prosuco vind je veel voorbeelden van websites waarin Tommy Booking Support als reserveringssysteem is geïntegreerd.

 

Tommy Booking Support op jouw website? 

We zouden uren kunnen praten over alle mogelijkheden die er zijn in onze API koppeling, maar nog veel liever laten we je deze mogelijkheden zien. Dit kan zowel online als op locatie. We koppelen Tommy Booking Support graag met ons eigen CMS, maar ook koppelingen met een Wordpress website zijn mogelijk.

Naar de website van Tommy Booking Support

Onze vrienden