Tommy Booking Support op je website?

Geplaatst: 31 mei 2022

Als camping of vakantiepark is het ontzettend belangrijk dat je gasten op je website snel en eenvoudig kunnen boeken. Maar er is meer belangrijk. Voordat er geboekt kan worden, wil je bijvoorbeeld ook de beschikbaarheid laten zien. Allemaal onderdelen die je vindt in Tommy Booking Support, het online reserveringssysteem voor de recreatie.

Voordelen van Tommy Booking Support

  • Betaalbare oplossing ongeacht de grootte van je camping of vakantiepark
  • Duidelijke overzicht van boekingen, opties en offertes
  • Eenvoudig te gebruiken, zowel voor de gast als de campingeigenaar

3w Media realiseerde in samenwerking met onze goede vrienden van Prosuco een uitgebreide koppeling met Tommy Booking Support. Hiermee integreren gebruikers van Tommy deze software tot in de kleinste details in hun website.

Op de website van Prosuco vind je veel voorbeelden van websites waarin Tommy Booking Support als reserveringssysteem is geïntegreerd.

Tommy Booking Support werkt naadloos samen met ons eigen CMS, maar ook koppelingen met bijvoorbeeld een Wordpress website zijn mogelijk. 

 

Tommy Booking Support op jouw website? 

We zouden uren kunnen praten over alle mogelijkheden die er zijn in de API koppeling, maar nog veel liever laten we je alle mogelijkheden persoonlijk zien. Dit kan zowel online als op locatie. 

Naar de website van Tommy Booking Support

Onze vrienden