Even checken: Openingstijden op Google Mijn Bedrijf

Geplaatst: 30 maart 2020

Misschien heb je het al gezien, bij elke vermelding van Google Mijn Bedrijf wordt vermeld dat de openingstijden kunnen afwijken van hetgeen er wordt vermeld. Bovendien heeft Google aan ondernemers met een Google Mijn Bedrijf account mails gestuurd met daarin de vraag of ze nog open of gesloten zijn in deze coronaperiode. Ook wij hebben gemerkt dat bijvoorbeeld winkels veelal automatisch op Tijdelijk Gesloten worden gezet door Google.

Kloppen jouw gegevens op Google? Dit is het moment om je vermelding even te checken.

Bedrijven zonder Google Mijn Bedrijf account die in een categorie vallen waarvan de overheid heeft besloten dat ze tijdelijk dicht moeten, zijn automatisch op Tijdelijk Gesloten gezet.

Jouw vermelding op Google Mijn Bedrijf beheren?

Staat er een vermelding van je bedrijf op Google? Check dit door op jouw bedrijfsnaam op te zoeken op Google. De informatie aan de rechterkant van het scherm is je Google Mijn Bedrijf vermelding. Wanneer je al een account hebt op Google Mijn Bedrijf, dan kun je de gegevens makkelijk aanpassen op https://business.google.com/.

Heb je je nog niet eerder gemeld als eigenaar, dan ken dit doen door op de link "Ben je eigenaar van dit bedrijf?" te klikken en alle stappen te doorlopen.

Hulp nodig bij het beheer van Google Mijn Bedrijf?

Wanneer je een SEO-traject afneemt bij 3w Media zullen we veelal jouw Google Mijn Bedrijf account al beheren en hebben we de openingstijden al gecheckt. Kom je er niet helemaal uit, dan helpen we je graag op weg! Neem gewoon even contact met ons op.

 

Onze vrienden