Even voorstellen.. Jeroen van Woerkom

Geschreven op 13 July 2016.

Hallo, ik ben Jeroen van Woerkom. Sinds juli 2014 werkzaam bij 3w Media. Gedurende het eerste half jaar als afstudeerder, na het behalen van mijn Bachelor diploma als Front-end Webdeveloper en Online Marketeer.

Momenteel woon ik samen met mijn vriendin. Sinds een jaar wordt ons gezinnetje aangevuld door onze hond. Reizen is mijn passie en mijn meest recente reis is een rondreis door Thailand geweest. Daarnaast ben ik voetbalgek waarbij PSV in het bijzonder.

Ik haal veel voldoening en energie uit mijn werk, daar waar ik elke dag zeer creatief bezig ben en mezelf dagelijks verder kan ontwikkelen.

Als Front-end Webdeveloper zorg ik voor de stijling van alle elementen binnen de website, de technische realisatie van de front-end en juiste interactie. Hierbij zorg ik voor een volledig responsive website aan de hand van de laatste technieken.

Binnen de functie als Online Marketeer zorg ik voor de technische optimalistie van websites voor de zoekmachines, copywriting, linkbuilding en zorg ik dat de zoektermen zo hoog mogelijk worden geïndexeerd. Daarnaast richt ik mij op Google AdWords waarbij door continue optimaliseren we door middel van betaalde advertenties de campagnes zo goed mogelijk laten presteren. Lage klikkosten, meer leads en een hoog conversiepercentage is mijn doel!

Onze vrienden