Online trends 2019

Geplaatst: 19 februari 2019

2018 ligt al even achter ons en 2019 is volop aan de gang. Wat zijn jouw doelstellingen m.b.t. de resultaten van je website? Misschien ben je benieuwd wat een marketingbureau kan betekenen om je te ondersteunen bij het realiseren van die doelstellingen? Wanneer je in 2019 aan de slag wilt met SEO, Google Ads, social media of e-mail marketing denkt 3w Media graag met je mee!

Online trends 2019

Online marketing trends 2019

Er zijn genoeg voorspellingen te vinden voor 2019 op het gebied van online en offline marketing. Wij hebben hier natuurlijk ook wel onze ideeën over en hiervan delen we er graag een aantal met je.

  • Laten we beginnen met iets wat niet alleen in 2019 een trend is, maar eigenlijk al jaren belangrijk is: een goed werkende site. Het begint bij de juiste code waarmee de website technisch is opgebouwd, maar ook goede teksten met afbeeldingen en video’s die jouw doelgroep aanspreken. Zo kom je op de organische manier hoger in Google.

  • De mobiele telefoon blijft ook in 2019 erg belangrijk. Wanneer je site niet goed geoptimaliseerd is voor mobiel, kan je een grote groep bezoekers missen. En geloof het of niet… we komen nog bijna dagelijks websites tegen die op een smartphone bijna onleesbaar zijn. Wij helpen je graag aan een goed werkende site die in beginsel geoptimaliseerd is voor mobiele gebruikers.

  • Personalisatie wordt steeds belangrijker. Ook voor 2019 is personalisatie in online marketing een belangrijke factor. Advertenties, content en nieuwsbrieven worden steeds beter afgestemd op de doelgroep. Hierbij is het persoonlijk aanspreken van je doelgroep en je klanten persoonlijk helpen erg belangrijk. Voor verschillende klanten hebben wij bijvoorbeeld chatbots op de site staan zodat klanten beter worden geholpen. Deze persoonlijke benadering helpt in het bouwen van een relatie met je doelgroep en helpt ook om deze band te onderhouden.
  • Bij deze personalisatie hoort ook dat je je doelgroepen specifiek moet indelen. Dit wordt voor online marketing steeds belangrijker, vooral voor advertenties. In plaats van advertenties te baseren op bepaalde zoektermen, kan je ook advertenties tonen aan bepaalde doelgroepen. Zo bereik je de mensen die voor jouw bedrijf van belang zijn en is er een grotere kans dat mensen een aanvraag of aankoop doen.

    Hierbij hoort ook het experimenteren en de automatisering van de advertenties. Wanneer je wilt adverteren op Google Ads of Facebook kijken wij naar de passende doelgroep en de best werkende advertenties zodat jouw bedrijf opvalt.

  • Ook wanneer je aan de slag wilt gaan met sociale media denken wij graag met je mee. Voor zowel Facebook als Instagram zijn stories een goede manier om je doelgroep te bereiken. 3w Media kan voor jouw bedrijf ook de social media verzorgen en hierbij stories en berichten plaatsen op Facebook en Instagram. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • Google is de grootste zoekmachine en heeft elke dag miljoenen zoekopdrachten. Toch moeten we ook zoekmachines zoals Bing niet vergeten. Veel mensen gebruiken Bing (vaak onbewust) als standaard zoekmachine. Wij kunnen je helpen om betere resultaten te behalen in Google en Bing zodat je geen klanten misloopt.

Online marketingbureau Eindhoven

Wil jij in 2019 aan de slag met online en/of offline marketing en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij vertellen je graag meer! Kom eens langs bij ons in Eindhoven, we maken graag kennis.

Contact

Onze vrienden