Traditionele of digitale marketing?

Geplaatst: 21 september 2018

Digitale marketing is in de afgelopen jaren zo belangrijk geworden dat we allemaal niet meer zonder kunnen. Toch moeten we de traditionele marketing zeker niet vergeten. De ‘klassieke’ marketing zoals magazines, folders en televisie en radio blijven nog dagelijks voorbijkomen en kunnen veel voor een merk betekenen.

Jouw merk laten groeien

Nu is het belangrijk om beide manieren van marketing op de juiste manier te gebruiken en niet je volledige focus te leggen op alleen digitale marketing of alleen traditionele marketing. Bij 3w Media zijn wij vaak druk met digitale marketing voor verschillende klanten. Maar dit houdt niet in dat we de traditionele marketing vergeten. Integendeel, wij kijken hoe we beide soorten kunnen combineren om jouw merk te laten groeien.

Traditionele of digitale marketing

Wij denken mee

Wij gaan graag met je om tafel om jouw wensen met betrekking tot digitale én traditionele marketing te bespreken. Onze grafische vormgevers ontwerpen marketingmaterialen die aansluiten bij jouw merk en visie. Dit betekent niet alleen online zoals een website, maar ook offline marketing zoals flyers en reclameborden. Wij zorgen ervoor dat jouw merk online én offline dezelfde huisstijl heeft en dat alle ontwerpen op elkaar aansluiten. Zo zal de online marketing en offline marketing elkaar versterken.

Wij denken met je mee en vertalen jouw merk naar beeldscherm of papier. Van menukaart tot advertentie en van website tot reclamebord, er is veel mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor digitale én traditionele marketing? Wij ontmoeten je graag!

Contact

Onze vrienden