Updates m.b.t. coronavirus

We kunnen er met z'n allen niet omheen: het coronavirus Covid-19 houdt ons land in zijn greep. De voorzorgsmaatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het virus maximaal te controleren treffen iedereen. Juist in deze periode kunnen we niet om goede communicatie heen. En waar jij je handen vol hebt aan het draaiende houden van je bedrijf, ondersteunen wij je graag in de berichtgeving.

 

Aangezien wij een online bedrijf zijn met al vrij veel thuiswerkervaring, zullen wij geen problemen tegenkomen om je van dienst te zijn. Wij werken allemaal vanuit huis, maar dankzij middelen als Zoom en Slack is communicatie onderling prima geregeld. We kunnen je op welke manier dan ook helpen!

Voor jou als ondernemer is thuiswerken misschien niet zo eenvoudig en je staat voor lastige keuzes. Communicatie met medewerkers en klanten is essentieel en wij geven we je graag advies en ondersteuning. 

Wat hebben we o.a. al gedaan voor onze klanten in de afgelopen dagen?

  • Pop-ups aan websites toegevoegd om bezoekers direct te kunnen informeren over het laatste nieuws
  • Berichtgeving via social media
  • E-mailnieuwsbrieven verzonden
  • Posters gemaakt om op winkeldeuren te hangen
  • Google Ads campagnes aangepast, bijv. lagere budgetten, nieuwe advertenties etc.

Ongetwijfeld komen er op dit moment ook op jou veel vragen af en we verwachten dat dit de komende tijd nog wel even zo blijft. Neem dan ook gerust even contact met ons op om jouw situatie te bespreken en samen met ons een plan van aanpak te maken.

Wees up-to-date

Een goed idee is sowieso om bezoekers van je website direct te informeren omtrent het laatste nieuws. Voor diverse klanten hebben wij daartoe een pop-up op hun website geplaatst die verwijst naar een informatieve pagina over corona. Op deze pagina kun je een antwoord geven op veel gestelde vragen en laten weten wat je doet. Bekijk de website van Wedderbergen om deze pop-up te zien of kijk naar Nettenverkoop waar vanaf de banner op de homepage wordt gelinkt naar een informatiepagina over corona.

Wij houden je o.a. op de hoogte van tips en nieuws via ons blog.

Corona Updates op ons blog lezen!

Wat zijn je plannen tijdens corona?

Hoe wil je op dit moment zichtbaar zijn? Veel bedrijven stoppen advertentiecampagnes wat het adverteren voor jou mogelijk juist wat voordeliger maakt. Bovendien zijn veel mensen thuis en is de kans groot dat ze in elk geval online aan het oriënteren zijn. Google Ads, e-mailcampagnes en social media kunnen je helpen om deze mensen te bereiken en on top of mind bij ze te blijven. Wees ook gerust creatief in je uitingen, maar bovenal... blijf communiceren!

Maak nu al plannen voor ná corona

Mark Rutte was duidelijk in zijn toespraak, we gaan de strijd winnen van corona. En dus is nu het moment om alvast na te denken over jouw plan van aanpak als de gekte rondom corona gaat liggen. Bedenk alvast welke acties je dan gaat inzetten, want dat is het moment dat bedrijven weer gaan investeren en mensen weer aankopen gaan doen. 

Ons belangrijkste advies in deze roerige tijden is echter: Stel veiligheid altijd voorop en bescherm je familie en vrienden!

 

 

We maken graag een afspraak, maar liefst wel online

bijvoorbeeld via Zoom of Skype

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden