Online Marketing

Krachtige Online Marketing concepten bedenken en uitwerken, daar zijn we goed in. Wij creëren unieke concepten met een eigen karakter waarmee je opvalt bij je doelgroep en die je goed zichtbaar maken op internet. We sturen op meetbare resultaten en verhoogde conversie en zoeken constant naar verbetering. Onze marketinghelden zijn gek op online resultaat. Dit realiseren we met diverse tools die uiteraard altijd op elkaar aansluiten en elkaar zo versterken.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie is een belangrijke factor in de Online Marketing trajecten. We doen er alles aan om je website beter vindbaar te maken door de zoekmachines. Van optimalisatie van je website en het vinden van de relevante zoektermen tot het schrijven van content en link building, we weten waar we het over hebben en gebruiken onze kennis graag voor jouw online succes. Meer bezoekers en meer conversies zijn direct meetbare punten en we communiceren in onze rapportages direct welke resultaten er zijn behaald. 

Google Ads

Google Ads is een tool waarmee je direct relevante bezoekers naar je website kunt trekken. Als geregistreerd Google Partner weten we waar we het over hebben en werken we aan een optimaal resultaat met jouw Google Ads advertenties. Soms zijn dit langdurige trajecten, maar het kan ook zijn dat we Google Ads actiematig inzetten voor een kortdurende boost van het verkeer naar een actie van je bedrijf.

Retargeting

Indien gewenst kunnen we ook retargeting toepassen op jouw campagne. Dit houdt in dat een website bezoeker via advertenties op andere websites jouw boodschap terug ziet komen in banners. Dit kunnen we ook inzetten door middel van gesponsorde berichten op social media. Voordeel van deze marketingtool is dat we bij de potentiele klant veel naamsbekendheid opbouwen in de orientatie fase en/ of de aankoopfase van jouw product of dienst.

E-mailmarketing

E-mail is nog altijd een belangrijk middel om bij je doelgroep on top of mind te blijven. Door regelmatig een nieuwsbrief te versturen, zorg je ervoor dat je doelgroep je niet vergeet en e-mailmarketing is een effectieve manier van communicatie. Wij kunnen je e-mailcampagens volledig uit handen nemen waarbij we zorgen voor een goede template van je nieuwsbrieven, goed doordachte teksten en natuurlijk veel aandacht voor conversie. 

Social media marketing

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, zomaar wat social media kanalen waarop je als bedrijf zichtbaar kunt en misschien wel moet zijn. Het onderhoud van je social media kan tijdrovend zijn en daarom nemen we je dit graag uit handen. We starten met een analyse welke social media voor jouw bedrijf, product of dienst relevant zijn en waar je potentiële doelgroep zich bevindt. Via een social media planning leggen we vast welke berichten waar worden geplaatst en dit kunnen we ook voor je uitvoeren of je hierin adviseren.

Aanpak van Online Marketing Trajecten

Welke vorm van Online Marketing of combinatie is voor jou het meest effectief? Dit zoeken we graag voor je uit. Daarom starten we met een 0-meting waarin we de huidige situatie analyseren. Op basis daarvan kunnen we een onderbouwd advies geven over de verdere werkwijze. We maken een communicatieplanning waarin we precies vastleggen welke werkzaamheden wij uitvoeren en wat je zelf kunt doen.

De combinatie hiervan zorgt dat we samen efficiënt aan de slag kunnen om jouw website of webshop hoger in de zoekmachines te krijgen en dus beter in beeld bij je doelgroep. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de grafische vormgeving en hebben wij tevens een afdeling volledig gespecialiseerd op het gebied van marketing voor de recreatiebranche. 

Maak kennis!