Websites en Webshops

Onze kracht ligt in het maken van websites en webshops die gewoon goed zijn. Gewoon goed klinkt misschien simpel, maar we denken juist heel goed na over de uitstraling en opbouw van een website. Zodat je echt het verschil kunt maken met jouw website of webshop.

Jouw klant als uitgangspunt

Iedereen heeft een website of webshop, maar ook echt resultaat behalen met je website is een ander verhaal. Een traject begint met een goed doordacht concept. Samen met jou zoeken we naar de kracht van jouw bedrijf, dienst of product en zetten we deze informatie om in een concept dat heel goed aansluit bij je doelgroep. Omdat we vaak scrum werken, hebben we gedurende het hele traject heel veel contact over de voortgang en ben je zelf ook heel nauw betrokken bij de uitvoering.

Prachtige ontwerpen

Van het visuele ontwerp tot de uiteindelijke website of webshop staat de user experience centraal. Niet alleen moet de website of webshop er tot in de puntjes verzorgd uitzien, ook technisch mag er niets fout gaan en zijn zaken als de snelheid van de website en navigatiestructuur belangrijke aandachtspunten. 

Goed vindbaar

Natuurlijk zijn onze websites en webshops volledig responsive, zitten ze technisch goed in elkaar en zijn ze goed vindbaar voor zoekmachines. Jouw website is zowel desktop- als mobiel vriendelijk.

Focus op resultaat

Websites en webshops die zorgen voor meer leads en meer omzet. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kracht is dat we strategisch met je meedenken, maar ook kijken naar de praktische haalbaarheid en het uiteindelijke doel van de website of webshop.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar een aantal cases die we hebben uitgelicht. We vertellen je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.