Service

Onder service verstaan we alle zaken die ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren. We verzorgen bijvoorbeeld kwalitatieve hosting en registreren uiteraard ook je domeinnaam. Ons CMS-systeem kan ook rekenen op regelmatig onderhoud waardoor de prestaties worden verbeterd. Van al deze service maak je gebruik als klant van 3w Media. Heb je vragen? Dan helpen we je graag en snel!

 

Service nu en in de toekomst

Het internet is een wereld waarin techniek en mogelijkheden snel veranderen. Bij 3w Media houden we deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en we onderzoeken regelmatig hoe we onze bestaande producten verder kunnen verbeteren. Dit kan zijn op het gebied van ons serverpark voor hosting, maar ook om bijvoorbeeld laadtijd van je website te verbeteren. Deze service krijg je als klant van 3w Media altijd.

Hosting

Ons serverpark wordt continu gemonitord om snel te kunnen ingrijpen bij storingen. Uiteraard maken we back-ups en zorgen we voor de snelste verbindingen. Kwaliteit is voor ons van groot belang bij hosting.

Kom eens vrijblijvend met ons kennismaken

Ook in support, service en hosting blinken wij uit!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden