Service

Onder service verstaan we het creëren van alle voorwaarden die ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren. We verzorgen bijvoorbeeld kwalitatieve hosting en registreren uiteraard ook je domeinnaam. Ons CMS (Content Management Systeem) kan rekenen op regelmatig onderhoud waardoor de prestaties worden verbeterd. Van al deze service maak je gebruik als klant van 3w Media.

Heb je vragen? Dan helpen we je graag en snel!

 

Service nu en in de toekomst

Het internet is een wereld waarin techniek en mogelijkheden snel veranderen. Bij 3w Media houden we deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Het aanbieden van topkwaliteit op het gebied van service heeft hoge prioriteit voor ons. We onderzoeken uiteraard regelmatig hoe we onze bestaande producten verder kunnen verbeteren. Dit kan zijn op het gebied van ons serverpark voor hosting, maar ook om bijvoorbeeld laadtijd van je website te verbeteren. Op deze service mag je als klant van 3w Media altijd rekenen.

Hosting

Ons serverpark wordt continu gemonitord om snel te kunnen ingrijpen bij storingen. Uiteraard maken we back-ups en zorgen we voor de snelste verbindingen. Kwaliteit is voor ons van groot belang bij hosting.

NIEUW: High Availability Hosting: de beste hosting als jouw website nooit offline mag zijn!

Kom eens vrijblijvend met ons kennismaken

Ook in support, service en hosting blinken wij uit!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden