Hallo, wat is jouw verhaal?

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe je zakelijk omgaat met deze crisis?
Maak jij even pas op de plaats of probeer je te zoeken naar (online) kansen?

Mogen wij met je meedenken?

Plan nu online adviesmeeting

 

 

De huidige crisis dwingt iedere ondernemer om zijn bedrijf en werkwijze onder de loep te nemen. Terug naar de basis van je bedrijf zeg maar. En dat kan zomaar hele nieuwe deuren openen.

  • Misschien is dit wel het moment om eindelijk die bezorgservice op te zetten voor je restaurant, cafetaria of winkel.
  • Heb je een stenen winkel maar geen webshop? Er ligt wellicht een mooie kans voor je om online te verkopen.
  • Soms kun je met kleine aanpassingen in je productie nieuwe producten ontwikkelen die juist in deze periode van corona goed verkopen.

Kansen zien en vooral kansen grijpen... voor ondernemers is dit nu belangrijker dan ooit. Wij zijn dol op die ondernemers die willen doorpakken en we helpen jullie graag bij het ontwikkelen en uitwerken van plannen.

Onze frisse blik gecombineerd met jouw bedrijfskennis... Tijdens een vrijblijvende online meeting met 1 of 2 creatievelingen, marketinghelden of codekrakers van 3w Media gaan we aan de slag met het zoeken naar kansen voor jouw bedrijf. Of heb jij al een idee waarvan je de haalbaarheid met ons wilt bespreken? Laat ons weten wie je bent en wat je plannen zijn en we maken snel een afspraak! We kijken uit naar je bericht.

 

Doorpakken | webshop's & websites

Webshop's
& websites

Doorpakken | SEO en advertisement

SEO en
advertisement

Doorpakken | Web development & koppelingen

Web development
& koppelingen

Doorpakken | Strategie en concept

Strategie
& concept

Doorpakken | Campagnes en content

Campagnes
& content

Het kan echt... succesvol tijdens de crisis

In de afgelopen periode ondersteunden wij verschillende ondernemers en we delen graag wat succesverhalen. Zo besloot één ondernemer 10% korting op zijn hele assortiment te geven. Na een week zonder bestellingen draaide hij vervolgens 3 weken een topomzet. Met de juiste communicatie bereikten wij zijn doelgroep en was dit het zetje dat nodig was om te zorgen dat zijn productie de komende weken volop aan de slag is. Bij een andere klant werden binnen een week nieuwe hygiëneschermen ontwikkeld die bescherming bieden tegen het coronavirus. Met promotie op social media en Google Ads werden zeer snel klanten bereikt en momenteel zijn de hygiëneschermen een groot succes en komen er zelfs bestellingen van meer dan 100 stuks binnen.

Natuurlijk beseffen we dat er ook andere verhalen zijn, maar juist daarom willen wij graag met je in contact komen. Samen met jou willen we werken aan je communicatiestrategie en de technische aspecten van je website of webshop. Wat jouw vraag ook is, neem contact met ons op en wij helpen je graag. 

Even afwachten en dan de draad oppakken of ...

... nu doorpakken!

Als je het ons vraagt, is het antwoord simpel: Liever vandaag dan morgen komen we met jou in contact. Aarzel niet en vul ons contactformulier onder aan deze pagina in of pak de telefoon en bel ons op. 

Stuur een mail Bel ons

Waar liggen de kansen voor jouw bedrijf?

Laat je verrassen door onze ideeën!

088- 396 33 42 (088- 3wmedia)

info@3wmedia.nl
 

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden