Print & promotion

Drukwerk brochures 3w media

Print verleden tijd? Wij bewijzen het tegendeel! Print versterkt jouw attentiewaarde aanzienlijk. Wij integreren kwalitatief hoogstaand drukwerk met jouw online marketingmix voor extra synergie. Van brochures tot direct mail, maar ook reclameborden, autobelettering en menukaarten. Wij geven graag advies en zorgen dat het drukwerk aansluit bij je bestaande huisstijl.

"Bij print moet het hele plaatje kloppen. Het vraagt creativiteit in tekst en beeld. Juist daarom houd ik van het ontwerpen van offline marketing." - Serge, creatieveling

Het complete plaatje


Direct mail

Een direct mail is een perfect middel om acties bij jouw vaste klantenkring uit te zetten, maar ook om je naamsbekendheid bij een nieuwe doelgroep te vergroten.


Brochures

Inspireer jouw relaties met een mooie brochure. Een brochure vertelt het verhaal van jouw merk op een tastbare manier. Een mooie brochure maakt indruk.


Plattegronden

Zo zet jij jouw park duidelijk op de kaart! Voor zowel online als offline gebruik weten wij als geen ander een gedetailleerde plattegrond vorm te geven.


We begeleiden het complete proces

Van het ontwerp tot het schrijven van teksten en het selecteren van beeldmateriaal, maar ook de aanlevering bij de drukker. 


Aantrekkelijke tarieven 

Wij denken altijd met je mee, zodat je nooit teveel betaalt voor je drukwerk.