Grafische Vormgeving Eindhoven

De grafische vormgeving van je bedrijf is belangrijk bij het ontwikkelen van de eigen uitstraling die herkenbaar is voor klanten en relaties. Hoe realiseer je echter een huisstijl die bij je past en die echt uitstraalt wat jij wilt? Bij het ontwerpen van de huisstijl komen zaken als kleurgebruik, lettertype en beeldmateriaal aan bod.

 

Wat is een huisstijl?

De huisstijl is de bewust gekozen manier waarop een bedrijf zich presenteert. Het is de stijl van je bedrijf en daarmee een belangrijk element dat zorgt voor herkenbaarheid en je bedrijf uitstraling geeft. Een huisstijl versterkt daarnaast de identiteit van het bedrijf.

De basis van je huisstijl wordt uiteraard gevormd door de bedrijfsnaam. Dit is het woordmerk dat je overal terugziet en kan als het ware gezien worden als de kapstok waar de huisstijl aan wordt opgehangen. De bedrijfsnaam is dan ook een belangrijke keuze. Is de bedrijfsnaam duidelijk, dan kan het logo worden ontworpen. De creatievelingen van 3w Media zorgen voor een logo dat past bij de bedrijfsnaam, de gewenste uitstraling en natuurlijk wordt ook met andere wensen rekening gehouden. De kleurkeuze vormt hierbij een belangrijk onderdeel, omdat kleur een bepalende factor in een ontwerp is waar veel psychologie achter zit.

We bespreken onze keuzes met je en lichten toe waarom we hebben gekozen voor een bepaalde kleur, lettertype of beeld. Op die manier gaat het logo ook voor de klant steeds meer leven.

Aansluitend op de grafische vormgeving van bijvoorbeeld uw huisstijl, verzorgt 3w Media ook al uw drukwerk en doen wij uw webdesign bij 3w Media in Eindhoven. Ons sterke punt is dat we over veel ervaring beschikken en in combinatie met onze  partners betekend dit voor u dat we scherpe tarieven en een breed aanbod aan kunnen bieden. Lees hier meer over.

Grafische vormgeving Eindhoven

Grafische vormgeving Eindhoven

Onze creatievelingen zijn expert in het ontwikkelen van complete huisstijlen. Dit gaat verder dan het logo, er zijn nog veel meer grafische uitingen zoals: visitekaartjes, website, brochures, e-mails, autobelettering en de bedrijfskleding. Wij gaan de uitdaging graag aan om jouw grafische vormgeving te verzorgen en we zijn benieuwd welke visuele uitingen je nodig hebt. 

 

Daag jij ons uit?

Maak kennis met ons en wij overtuigen jou!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden