Hoe kom ik op de 1e pagina van Google?

De vraag die vrijwel iedereen met een website zich stelt, is: Hoe kom ik op de 1e pagina van Google?
Wij gaan deze uitdaging graag samen met jou aan!

Zoekmachine optimalisatie

Hoog in de zoekmachines is waar je potentiële klant je kan vinden en dit is dus precies de plek waar je wilt staan met je website. Maar hoe kom je op die plek? Laat ons je helpen met zoekmachinemarketing! Met onze kennis en ervaring gaan we aan de slag om jouw website hoger in de zoekmachines te gaan positioneren. Dit doen we door consequent aandacht te gaan geven aan jouw website, bijvoorbeeld met content, social media en link building.

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dit uitgangspunt geldt zeker voor jouw website en wij geven jouw website graag de aandacht die hij verdient!

Hoe kom ik op de 1e pagina van Google

Hoe kom ik op de 1e pagina van Google?

Wij zijn een innovatief Online Marketing Bureau en helpen je graag bij de zoekmachine optimalisatie. Elk traject start met een uitgebreid zoektermonderzoek en een nulmeting. Zo zoeken we uit hoe jouw klant denkt en welke termen belangrijk zijn. In de nulmeting bekijken we de huidige situatie en analyseren waar de verbeterpunten van je site liggen. Dit vormt de basis van een goed SEO traject.

SEO traject

Je SEO traject bestaat uit een aantal uren dat we maandelijks aan je website besteden. Vooraf bespreken we natuurlijk hoeveel uren wenselijk zijn om jouw doelstellingen te behalen. Elke maand ontvang je een overzicht waarin we je precies laten zien wat we in deze maand hebben gedaan. Bovendien ontvang je elk kwartaal een uitgebreide SEO-rapportage met een overzicht van alle resultaten die dat kwartaal zijn behaald. Hierbij geven we ook direct aan waar onze aandacht voor het nieuwe kwartaal naar uit zal gaan.

We werken samen

Je weet dus precies wat we voor je doen en we willen hierin ook graag transparant zijn. Uiteraard vragen we ook regelmatig om jouw input zodat we altijd up-to-date informatie hebben die jouw potentiële klant aanspreekt. Je krijgt van ons regelmatig een rapportage over de voortgang van het SEO traject. 

Samen met jou gaan we op weg naar de 1e pagina van Google!

Krijgt jouw website voldoende aandacht?

Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden om je website te laten groeien!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden