Klaar voor de AVG

"Help, het is bijna 25 mei en dan gaat de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming in...
Wat moet ik precies doen en hoe bereid ik me voor?"

Ben jij één van de vele ondernemers die zo denkt, dan kunnen we je gerust stellen.
Wij hebben voor je uitgezocht wat belangrijk is om te weten en natuurlijk delen we deze informatie.

 

Privacy is een belangrijk grondrecht voor iedereen, maar door de huidige technieken is het moeilijk overzicht te houden waar persoonsgegevens worden opgeslagen en hoe deze worden gebruikt. Bovendien kan het soms zelfs ingewikkeld zijn om je uit te schrijven bij een mailinglijst, je eigen gegevens in te zien etc. Om dit beter te reguleren is er op Europees niveau de AVG wetgeving ontwikkeld die je privacyrechten veel beter regelt. 

Zoals dat vaker gebeurt bij een dergelijke ingrijpende wetgeving heerst bij veel ondernemers een afwachtende houding omdat niet duidelijk is wat er moet gebeuren om te voldoen aan de AVG wetgeving. Ook wij merkten dit en hebben daarom uitgezocht hoe ondernemers kunnen voldoen aan de AVG richtlijnen. 

Via ons blog houden we je op de hoogte van de laatste stand van zaken én hebben we een 10-stappenplan gemaakt dat je kunt gebruiken om te ontdekken wat voor jouw bedrijf relevant is. 

Natuurlijk kunnen we je helpen bij het AVG-proof maken van je website of webshop. Van het plaatsen van een privacyverklaring tot aanpassingen in gegevensverwerking bij websites en webshops helpen we je graag. Informeer dan ook gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden