3w Media Eindhoven menuMENU

Maatwerk website

Maatwerk website

Bent u op zoek naar full-service webdesignbureau die de volledige verantwoordelijk van uw website overneemt? Dan kunt u terecht bij 3w Media. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en Veenendaal. Hier ontwikkelen, programmeren en geven wij websites vorm voor onze klanten. 

Wij werken graag met korte lijnen en communiceren graag helder. Samen met uw adviseur, designer en projectmanager bepaalt u wat het doel is van uw website en wat het gewenste resultaat is. Wij bedenken en ontwerpen graag uw concept op maat.

Wanneer je een website of webshop bouwt, moet deze goed werken. Wij denken hierom goed mee over de uitstraling en de opbouw zodat u het maximale kunt halen uit uw website of webshop. Wij maken websites en webshops die meer zorgen voor meer leads en meer omzet.

Wilt u weten wat wij precies doen? Bekijk onze service

Bekijk ons portfolio

Wij kunnen u vertellen wat wij doen, maar het is veel makkelijker als u bekijkt wat wij doen. Bekijk de verschillende cases die 3w Media heeft gedaan.

Cases

maatwerk website

Scrum techniek

Wanneer u een maatwerk website bij ons wilt laten maken, doen wij dit op basis van de scrum werkwijze. Deze wordt binnen de gehele organisatie van 3w Media gehanteerd. Met de scrum werkwijze bedoelen wij dat er zeer regelmatig overleg plaats vindt en de vorderingen worden besproken. Wij nemen u als het ware mee in de wereld van onze programmeurs. We laten zien wat zij al hebben gedaan en nemen met u de volgende stappen door. 

Het voordeel van deze werkwijze is dat het zeer effectief is. Wij weten precies wat u wilt doordat het reeds besproken wordt en u wordt vanaf het begin betrokken bij uw nieuwe website.

Bekijk onze werkwijze

*Verplichte velden * *
*