Mailserver

Nieuwe mail omgeving en ingebruikname uitgebreide spamfilter - digitale wasstraat (DWS)

3w Media heeft sinds kort een digitale wasstraat in gebruik genomen voor het afhandelen van email. Het voordeel van deze wasstraat tegenover de huidige oplossingen zit hem in de inrichting hoe wij uw mail afhandelen. Mede hierdoor kunnen wij een nog betere service en dienstverlening leveren met betrekking tot uw website en mail.

Het verzenden en afleveren van email is voor u en uw bedrijf van grootbelang. De makers van spam en phishing mails worden ook steeds vindingrijker waardoor wereldwijd mailservers strenger en strikter kijken naar dit verkeer. Met de komst van deze wasstraat zijn wij in staat om zowel het inkomend maar ook het uitkomend verkeerd te controleren op spam en virusbestanden.

Wij wassen als het ware de spam, phishing en virus gerelateerde mails uit uw mailbox. Omdat we dit gaan doen voor al onze klanten kunnen wij deze ongewenste mails sneller en beter identificeren. Hierdoor zal en kan dit ongewenst verkeer afnemen.

Door dit ook te doen voor uitgaand mailverkeer, kunnen we uw mail reputatie garanderen en zal uw mail voor nu en in de toekomst optimaal afgeleverd gaan worden.

Alles verloopt standaard via een SSL verbinding zonder dat er veel complexe instellingen nodig zijn.

 

Mail instellingen wijzigen?

Voor ieder aparaat zijn huidige of nieuwe accounts eenvoudig
in te stellen.

Handleidingen

Inkomende mail

Mailserver

Uitgaande mail

Mailserver

 

De voordelen

  • SSL-beveiligde mail
  • Spamfilter wast inomende en uitgaande mail
  • Websites staan los van de mails
  • Mail makkelijker in te stellen

 

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden