Marketing Bureau Eindhoven

Dat internet vandaag de dag één van de belangrijkste onderdelen van je marketingmiddelen is, hoeven wij je niet uit te leggen. Wat wij je wel duidelijk kunnen maken is dat er verrassende technieken bestaan om op te vallen en goed vindbaar te zijn in de online jungle. Bijvoorbeeld door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en de inzet van Social Media. 

Zullen wij samen met jou aan de slag gaan met je marketing?

 

Hallo, wij zijn 3w Media...

... en we maken graag kennis met jou! Je bent op onze site gekomen in je zoektocht naar een marketingbureau in Eindhoven of omgeving. En je bent bij ons aan het juiste adres. Of je nu een nieuw bedrijf gaat starten of werkt bij een bedrijf dat al jaren bestaat, wij helpen je heel graag met het optimaal inzetten van jouw marketingbudget. Van strategie tot uitvoering en zowel online als offline. Kortom, je vindt in 3w Media een compleet marketingbureau waar enthousiasme en ervaring worden gecombineerd om de beste resultaten te halen voor jou! Let op: dit zijn geen loze woorden, want dit doen we écht!

Het team met marketinghelden van 3w Media bestaat uit all-round specialisten op het gebied van Online Marketing, maar ook uit specifieke specialisten bijvoorbeeld op het gebied van Google Ads, technische SEO en social media. Wat jouw vraag dus is, wij hebben een specialist of all-rounder die graag met je meedenkt!

Bereik de juiste (be)zoekers

Er zijn veel manieren om de juiste (be)zoeker te bereiken en wij helpen je hier graag bij. We meten en analyseren heel veel gegevens en maken op basis daarvan keuzes. Natuurlijk houden we rekening met de fasen in het conversieproces van een bezoeker. Enkele middelen die we inzetten:

  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Google Ads (incl. Display, Remarketing en Shopping)
  • Social Media Marketing, o.a. Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn
  • E-mailmarketing
  • Print media, zoals brochures en advertenties

De creatievelingen en marketinghelden van 3w Media buigen zich maar wat graag over jouw uitdaging. Samen zorgen we, binnen het beschikbare budget, voor het realiseren van je doelstellingen.

Hoe komen er meer gratis bezoekers naar mijn website?

De #1 vraag van veel ondernemers is: Hoe komen er meer gratis bezoekers naar mijn website? En vaak kunnen we nog een stapje verder gaan door te focusen op de bezoekers uit een speciale regio zoals Eindhoven. Voor bedrijven als Broekx Makelaardij Eindhoven, uitzendbureau Future for People uit Helmond en Uitvaartonderneming Mutsaers uit Best is dit een zeer relevante vraag. Voor deze bedrijven is het vooral belangrijk dat bezoekers uit de regio hun website vinden. In onze online marketing houden we hier dan ook rekening mee. Aan de andere kant zijn er ook klanten die wel landelijk gevonden willen worden en vaak is zelfs de hele Benelux of ook Duitsland een interessante markt.

Beter gevonden worden in Google

Om de gratis bezoekers te vinden is dan ook telkens weer een ander plan van aanpak belangrijk. Elk traject dat wij starten krijgt een unieke aanpak waarbij het fundament voor de marketing wordt gelegd door het optimaliseren voor gratis websitebezoekers. 

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gewoon eens contact met ons op, we voorzien je graag van meer informatie.

Marketing bureau Eindhoven

Online Marketing Bureau Eindhoven

Online daar aanwezig zijn waar jouw doelgroep zich ook bevindt en waar jouw doelgroep ervaringen en gedachtes met elkaar uitwisselt, dat is het idee van social media marketing. Tegenwoordig zijn kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook jij kunt professioneel aan de slag gaan met diverse vormen van social media en online aanspreekbaar zijn voor jouw (potentiële) klanten. Dit kan in het begin soms lastig te zijn om te navigeren en vooral tijdrovend. Wij nemen dit graag voor je uit handen, of kunnen je ondersteunen met advies en hulp.

Met marketingbureau 3w Media als partner ben je verzekerd van praktische tips en ondersteuning voor de implementatie van social media marketingactiviteiten. Naast praktische tips en adviezen kun je ook bij ons terecht voor de grafische vormgeving van jouw social media accounts. Wij stellen een persoonlijk ontwerp voor je op dat volledig aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

We zijn Google Partner

Google heeft ons gecertificeerd als Google Partner wat betekent dat we de juiste certificaten hebben behaald om op de juiste manier te adverteren in Google en voor onze klanten rendementvolle campagnes opzetten in Google Ads. Uiteraard zorgen we ook steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in Google Ads, we hebben hierover ook regelmatig contact met Google.

E-mailmarketing en een stapje verder

Als marketingbureau hebben wij natuurlijk ook specialisten op het gebied van e-mailmarketing. Wij gebruiken hiervoor het programma Sharpspring wat veel mogelijkheden biedt. We vinden het belangrijk dat de mails goed worden geopend en natuurlijk dat er conversies mee worden behaald. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het optimaliseren van mails. Maar we kunnen ook een stapje verder gaan en een complete marketing automation funnel koppelen aan je mail. Hiermee wordt er nog meer mogelijk qua personalisatie en we kunnen niet wachten je hier alles over te vertellen.

De samenwerking met 3w Media

Zoals je hebt vernomen is 3w Media een specialist op vele gebieden. Wij zijn dan ook hét marketingbureau die altijd creatieve en strategische oplossingen bedenkt, die ervoor zorgen dat het beste rendement uit je marketingbudget gehaald wordt. Samen kijken we naar jouw doelstellingen en zorgen we voor een betere online vindbaarheid van jouw bedrijf. Laat ons ook gerust weten waarin jij je bedrijf in wilt laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan de online vindbaarheid d.m.v. een nieuwe website met meer content of een nieuw online reserveringssysteem met meer functies. 3w Media ziet in alles een oplossing en kan je met al je wensen helpen. Aarzel dus niet te lang om ons in te schakelen. Samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau! 

Geïnteresseerd in onze diensten?

Online Marketing diensten waarmee jouw bedrijf groeit en doelstellingen worden behaald en liefst telkens weer worden verbeterd. Aan dat online succes werken we graag samen met jou. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met 3w Media, hét marketingbureau Eindhoven op.

Bekijk onze cases   Lees ons blog

Kom gerust eens langs

Je bent van harte welkom in ons kantoor aan de Geldropseweg in Eindhoven.

Natuurlijk komen we ook graag naar jou toe!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden