Marketing bureau Eindhoven

Dat internet vandaag de dag één van de belangrijkste onderdelen van je marketingmiddelen is, hoeven wij je niet uit te leggen. Wat wij je wel duidelijk kunnen maken is dat er verrassende technieken bestaan om op te vallen en goed vindbaar te zijn in de online jungle. Bijvoorbeeld door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en de inzet van Social Media. 

Zullen wij samen met jou aan de slag gaan met je marketing?

 

Hallo, wij zijn 3w Media...

... en we maken graag kennis met jou! Of je nu een nieuw bedrijf gaat starten of werkt bij een bedrijf dat al jaren bestaat, wij helpen je heel graag met het optimaal inzetten van jouw marketingbudget. Van strategie tot uitvoering en zowel digitaal als offline. Kortom, je vindt in 3w Media een compleet marketingbureau waar enthousiasme en ervaring worden gecombineerd om de beste resultaten te halen!

Bereik de juiste (be)zoekers

Er zijn veel manieren om de juiste (be)zoeker te bereiken en wij kunnen je hier uitstekend bij helpen. We meten en analyseren heel veel gegevens en maken op basis daarvan keuzes. Natuurlijk houden we rekening met de fasen in het aankoopproces van een bezoeker. Enkele middelen die we inzetten:

  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Google AdWords (incl. Display, Remarketing en Shopping)
  • Social Media Marketing, o.a. Facebook, Pinterest en LinkedIn
  • E-mailmarketing
  • Print media, zoals brochures en advertenties

De creatievelingen en marketinghelden van 3w Media buigen zich maar wat graag over jouw uitdaging. Samen zorgen we, binnen jouw budget, voor het realiseren van je doelstellingen.

Online Marketing Bureau Eindhoven

Online daar aanwezig zijn waar jouw doelgroep zich ook bevindt en waar jouw doelgroep ervaringen en gedachtes met elkaar uitwisselt, dat is het idee van social media marketing. Ook jij kunt professioneel aan de slag gaan met diverse vormen van social media en online aanspreekbaar zijn voor jouw (potentiële) klanten.

marketing bureau eindhoven

Met marketingbureau 3w Media uit Eindhoven als partner bent je verzekerd van praktische tips en ondersteuning voor de implementatie van social media marketingactiviteiten. Naast praktische tips en adviezen kun je ook bij ons terecht voor de grafische vormgeving van jouw social media pagina’s. Wij stellen een persoonlijk ontwerp voor je op dat volledig aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. 

 

Nu je er toch bent.. Maak eens vrijblijvend kennis met ons

Je bent van harte welkom in ons kantoor aan de Geldropseweg in Eindhoven.

Natuurlijk komen we ook graag naar jou toe!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden