Marketingbureau Eindhoven gezocht?

Zoek je een marketing bureau Eindhoven? Dan ben je bij 3w Media uit Eindhoven aan het juiste adres. Want hoewel je weet dat internet vandaag de dag één van de belangrijkste onderdelen van je marketingmiddelen is, weet je waarschijnlijk niet hoe je goed opvalt in de online jungle. Er zijn zo veel soorten marketing, zo veel kansen en valkuilen. Met hulp van 3w Media komt jouw marketing helemaal goed! Bijvoorbeeld door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en de inzet van social media. 

Zullen wij samen met jou aan de slag gaan met je marketing?

Overzicht van wat wij allemaal doen

Hallo, wij zijn 3w Media...

... en we maken graag kennis met jou! Je bent op onze site gekomen in je zoektocht naar een marketingbureau in Eindhoven of omgeving. En je bent bij ons aan het juiste adres. Of je nu een nieuw bedrijf gaat starten of werkt bij een bedrijf dat al jaren bestaat, wij helpen je heel graag met het optimaal inzetten van jouw marketingbudget.

Het mediabureau Eindhoven voor online en offline

Bij 3w Media versterken online en offline communicatie elkaar en dit maakt ons als mediabureau in Eindhoven anders dan anderen. De creatievelingen en marketinghelden van 3w Media weten hoe ze moeten omgaan met digitale media, maar ook met de traditionele media zoals print advertenties, brochures en huisstijlen. Ons uitgangspunt is dat 1 + 1 = 3, oftewel de online en offline media versterken elkaar dusdanig dat ze echt een meerwaarde vormen voor jouw bedrijf.

Van strategie tot uitvoering

Wij helpen je bij het bedenken en uitwerken van een strategie, maar ook bij het uitvoeren daarvan op bijvoorbeeld je website en social media, maar ook door reclames te maken, brochures te publiceren én nieuwsbrieven voor je te schrijven. 

Kortom, je vindt in 3w Media een compleet marketingbureau in Eindhoven waar enthousiasme en ervaring worden gecombineerd om de beste resultaten te halen voor jou! Let op: dit zijn geen loze woorden, want dit doen we écht!

Het team met marketinghelden van 3w Media bestaat uit all-rounders op het gebied van Online Marketing, maar ook uit specialisten bijvoorbeeld op het gebied van Google Ads, technische SEO en social media. Wat jouw vraag dus is, wij hebben een specialist of all-rounder die graag met je meedenkt!

Bereik de juiste (be)zoekers

Er zijn veel manieren om de juiste (be)zoeker te bereiken en wij helpen je hier graag bij. We meten en analyseren heel veel gegevens en maken op basis daarvan keuzes. Natuurlijk houden we rekening met de fasen in het conversieproces van een bezoeker. Enkele middelen die we inzetten:

 • Zoekmachineoptimalisatie
 • Google Ads (incl. Display, Remarketing en Shopping)
 • Social Media Marketing (o.a. Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn)
 • E-mailmarketing
 • Print media, zoals brochures en advertenties

De creatievelingen en marketinghelden van 3w Media buigen zich maar wat graag over jouw uitdaging. Samen zorgen we - binnen het beschikbare budget - voor het realiseren van je doelstellingen.

Maak kennis met ons team

Hoe komen er meer gratis bezoekers naar mijn website?

De #1 vraag van veel ondernemers is: Hoe komen er meer gratis bezoekers naar mijn website? Daarvoor zijn verschillende manieren, waarvan goed scoren in de zoekresultaten van Google en Bing het belangrijkste is. Helaas lukt dit niet in enkele dagen of weken, maar kost gratis worden gevonden in Google veel tijd. Wij werken dan aan:

 • je vindbaarheid op relevante zoekopdrachten. Als rijschoolhouder in Eindhoven wil je immers worden gevonden op "rijlessen Eindhoven", maar niet op "rijlessen Amsterdam".
 • technische prestaties van je website. Afbeeldingen die traag laden, knoppen die niet werken - allemaal dingen waar Google je voor "straft". Wij verhelpen deze problemen dan ook snel.
 • up-to-date website: zoekmachines hechten meer waarde aan websites die up-to-date zijn. Dat kunnen we bijvoorbeeld bereiken door nieuwsberichtjes of blogs op je website te zetten.
 • mobielvriendelijke website: omdat steeds meer mensen via hun mobieltje websites bezoeken, bouwen bij mobielvriendelijke websites voor onze klanten. Je lees hier meer over bij webdesign.

Dit is website-optimalisatie (SEO) in een notendop. Onze SEO is meestal algemeen, maar vaak kunnen we nog een stapje verder gaan door te focusen op de bezoekers uit een speciale regio zoals Eindhoven. Onze roots liggen in Someren en Eindhoven en we zijn dan ook erg actief in deze regio. Bedrijven als Broekx Makelaardij Eindhoven, uitzendbureau Future for People uit Helmond en Uitvaartonderneming Mutsaers uit Best helpen wij al geholpen om meer regionale klanten te trekken.

Voor deze bedrijven is het vooral belangrijk dat bezoekers uit de regio hun website vinden. In onze online marketing houden we hier dan ook rekening mee.

Aan de andere kant zijn er ook klanten die wel landelijk gevonden willen worden. Vaak is zelfs de hele Benelux of ook Duitsland een interessante markt. En daar helpen we jullie graag bij.

Beter gevonden worden in Google

Om de gratis bezoekers te vinden is dan ook telkens weer een ander plan van aanpak belangrijk. Elk traject dat wij starten krijgt een unieke aanpak. Ons beginpunt voor de marketing? Dat is het optimaliseren van jouw SEO, zodat je gratis de juiste websitebezoekers krijgt. 

Drukwerk door ons reclamebureau Eindhoven laten doen?

Zoals gezegd geloven wij in de combinatie van online en offline marketing. Natuurlijk denk je daarbij aan reclame, maar er valt nog veel meer onder marketing. Zoals duidelijke teksten en goede foto´s op jouw website gebruiken. Maar ook drukwerk is voor ons reclamebureau in Eindhoven erg belangrijk.

Ons sterke punt is onze jarenlange ervaring met drukwerk. Dat betekent dat we jou scherpe tarieven en een breed aanbod kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • visitekaartjes
 • briefpapier
 • enveloppen
 • brochures
 • folders
 • offertemappen
 • flyers
 • stickers
 • spandoeken
 • posters
 • vlaggen
 • en nog veel meer

3w Media levert alles digitaal bij de drukker aan, waardoor er geen verschil tussen het ontwerp en het drukwerk ontstaat. De combinatie van deze factoren maakt ons tot een sterk reclame bureau in Eindhoven en in Veenendaal

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gewoon eens contact met ons op, we voorzien je graag van meer informatie. Dat kan op ons kantoor in Eindhoven, maar ook bij onze vestiging in Veenendaal.

Neem contact op

Wat ons reclame bureau Eindhoven allemaal doet

Als het op internet aankomt kunnen wij bijna alles voor jou doen. Bijvoorbeeld een nieuwe website ontwerpen, opbouwen en beheren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops. Maar we doen nog veel meer.

Als marketing bureau Eindhoven oftewel reclame bureau Eindhoven is 3w Media erg all-round. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • grafische vormgeving
 • je eigen website en webshop
 • online marketing
 • offline marketing
 • alle ondersteunende diensten

Deze diensten worden uitgevoerd door diverse afdelingen van ons marketing bureau Eindhoven en door onze vestiging in Veenendaal.

We helpen beginnende ondernemers met het ontwerpen en maken van hun eigen website, maar tillen ook de marketing van bestaande bedrijven naar een hoger niveau. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je je website wilt vernieuwen of juist offline reclame wilt maken. Wat ons reclame bureau Eindhoven allemaal doet? Dat lees je hieronder.

Grafische vormgeving Eindhoven nodig? 

Als beginnend ondernemer moet je jezelf zichtbaar maken. Dat doe je met een herkenbaar logo, een duidelijke bedrijfsnaam en een passende huisstijl. Heb jij ook zulke vormen van grafische vormgeving nodig? Dan helpen onze creatievelingen je graag verder.

"Huisstijl", wat is dat precies? De huisstijl is de bewust gekozen manier waarop een bedrijf zich presenteert. Het is de stijl van je bedrijf en daarmee een belangrijk element dat zorgt voor herkenbaarheid en je bedrijf uitstraling geeft. Onderdelen van de huisstijl zijn bijvoorbeeld je bedrijfsnaam en -logo, maar ook de kleuren en de taal op je website. Spreek jij bijvoorbeeld klanten met "u" of "jij" aan? 

Je huisstijl versterkt de identiteit van jouw bedrijf, waardoor jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Grafische vormgeving is dan ook niet iets wat je "even" doet. Onze creatievelingen nemen je daarom mee in het proces. We bespreken onze keuzes met je en lichten toe waarom we hebben gekozen voor een bepaalde kleur, lettertype of beeld. 

Onze creatievelingen zijn expert in het ontwikkelen van complete huisstijlen. Dit gaat verder dan het logo, want er zijn nog veel meer grafische uitingen. Zoals:

 • visitekaartjes
 • website
 • brochures
 • e-mails
 • autobelettering
 • bedrijfskleding

Actief op social media

Online daar aanwezig zijn waar jouw doelgroep zich ook bevindt en waar jouw doelgroep ervaringen en gedachtes met elkaar uitwisselt, dat is het idee van social media marketing. Tegenwoordig zijn kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook jij kunt professioneel aan de slag gaan met diverse vormen van social media en online aanspreekbaar zijn voor jouw (potentiële) klanten. Dit kan in het begin soms lastig te zijn om te navigeren en vooral tijdrovend. Wij nemen dit graag voor je uit handen, of kunnen je ondersteunen met advies en hulp.

Met marketingbureau 3w Media als partner ben je verzekerd van praktische tips en ondersteuning voor de implementatie van social media marketingactiviteiten. Naast praktische tips en adviezen kun je ook bij ons terecht voor de grafische vormgeving van jouw social media accounts. Wij stellen een persoonlijk ontwerp voor je op dat volledig aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Reclame maken op Google met ons als officiele Google partner

Google heeft ons gecertificeerd als Google Partner wat betekent dat we de juiste certificaten hebben behaald om op de juiste manier te adverteren in Google en voor onze klanten rendementvolle campagnes opzetten in Google Ads. Uiteraard zorgen we ook steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in Google Ads, we hebben hierover ook regelmatig contact met Google.

E-Mailmarketing

Als marketingbureau hebben wij natuurlijk ook specialisten op het gebied van e-mailmarketing. Die schrijven - natuurlijk in overleg - jouw nieuwsbrieven. Wij gebruiken hiervoor het programma Sharpspring, wat ons veel mogelijkheden biedt. We vinden het belangrijk dat de mails goed worden geopend en natuurlijk dat er conversies mee worden behaald. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het optimaliseren van mails.

De samenwerking met 3w Media

Zoals je hebt vernomen is 3w Media een specialist op vele gebieden. Wij zijn dan ook hét marketingbureau dat altijd creatieve en strategische oplossingen bedenkt. Natuurlijk binnen jouw budget. Onze sterke punten op een rijtje:

 • Langdurige samenwerking: met een aantal van onze klanten werken we al sinds de start van 3w Media samen. Daar zijn we uiteraard heel trots op.
 • Alle specialismen in eigen huis: full-service is bij ons ook echt full-service en dat betekent dat echt al jouw marketing tools door ons gerealiseerd kunnen worden
 • Korte lijnen: flexibiliteit vinden we belangrijk en daarom hebben we korte lijnen in de communicatie. Zowel intern als extern. 
 • Gek op techniek: onze programmeurs zijn echte codekrakers, altijd op zoek naar de beste techniek voor jouw website.
 • We denken met je mee: waarin wil jij groeien? Denk bijvoorbeeld aan een webshop of nieuw reserveringssysteem, maar ook aan kleine veranderingen zoals een heldere strategie voor jouw social media. Samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau! 

Hoe werkt dat dan? 

Online en offline gaan bij ons marketing bureau Eindhoven hand in hand. We hebben korte lijnen en je hebt altijd een vast aanspreekpunt voor al je vragen. Toch zul je merken dat we altijd met een team voor je aan de slag gaan waarbij we alle specialisaties zelf kunnen uitvoeren. Zo ontwerpen onze creatievelingen een geschikte huisstijl en gaan onze marketinghelden met jouw social media aan de slag.

Op elke vraag hebben we een antwoord, maar nog liever hebben we de oplossing al voor je gevonden voor je zelf de vraag hebt bedacht. Ben je benieuwd naar hoe we dat doen? Dat kunnen we best opschrijven, maar eigenlijk maken we het liefst met jou kennis. Want dan kunnen we je in een persoonlijk gesprek meer over ons vertellen, maar ook jou en je bedrijf leren kennen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Online Marketing diensten waarmee jouw bedrijf groeit en doelstellingen worden behaald en liefst telkens weer worden verbeterd. Aan dat online succes werken we graag samen met jou. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met 3w Media, hét marketingbureau Eindhoven op.