Marketingbureau Veenendaal

Heb je een restaurant? Of een vakantiepark? En wil je dat jouw bedrijf meer bezoekers via de online verkoopkanalen krijgt? Natuurlijk wil je dat! Ons marketingbureau in Veenendaal weet alles van de online marketingwereld, en weet precies aan welke knoppen er gedraaid moet worden om jouw bedrijf hoger in Google te krijgen. Zo helpen onze online marketeers jou bij jouw online vindbaarheid, advertenties, online campagnes en Social Media. Vragen? Lees snel verder voor uitgebreide uitleg of neem contact op.

Resultaatgerichte online marketing

3w Media bestaat uit gedreven marketeers die de beste resultaten uit jouw website willen halen. Onze specialisten hebben enorm veel kennis op het gebied van online marketing. Daardoor kunnen verschillende online marketing werkzaamheden voor je uitvoeren. Dit doen we door datagericht te werken en zo meetbare resultaten te behalen. Op die manier kunnen we jouw website continu verbeteren, want online marketing verandert steeds. Met onze hulp behaal jij sneller de gewenste resultaten.

Meer bezoekers komen op je website terecht en meer bezoekers worden omgezet in klanten. Dit komt doordat wij ons focussen op het aantrekken van de juiste bezoekers: mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn en sneller over zullen gaan op het uitvoeren van de gewenste acties. Het gaat er namelijk niet om dat je veel meer bezoekers krijgt, maar wel veel meer de juiste bezoekers.

Online marketing Veenendaal

Je wilt dat jouw website goed zichtbaar en vindbaar is. Dit doen wij als online marketingbureau in Veenendaal door verschillende werkzaamheden uit te voeren. Wat wij voor je kunnen doen:

 • Ontwerp en ontwikkeling van jouw webshop en/of website
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Content schrijven, bijvoorbeeld blogs.
 • Linkbuilding
 • Conversieoptimalisatie
 • Social media marketing: posts en advertenties op onder meer Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.
 • SEA: betaalde advertenties in zoekmachines zoals Google en Bing
 • E-mailmarketing: nieuwsbrieven

We leggen je hieronder meer uit over de dikgedrukte soorten online marketing.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie. Met SEO probeer je een website op bepaalde zoekwoorden beter te laten scoren in Google. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij pagina's gaan schrijven waarbij de woorden Camping Limburg vaak naar voren komen (als je bedrijf een camping in Limburg is).

Google indexeert deze pagina's, en ziet dat camping Limburg vaak naar voren komt. Vervolgens kijkt Google naar de rest van de website om te bepalen of het daadwerkelijk om een camping in Limburg gaat. Als dit zo is, is jouw website relevant voor dit zoekwoord en kom je hoger in de zoekresultaten te staan. En zo verbeter je het organisch zoekverkeer.

Continu veranderen de normen en eisen om goed vertoond te worden. Daarom werken wij dagelijks aan de SEO voor onze klanten. Zo blijven jouw zoektermen hoog in de zoekmachines staan.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising (zoekmachine-adverteren). Aan de hand van SEA kan jouw website bij de betaalde resultaten in Google en Bing komen te staan. Door advertenties te maken en deze aan bepaalde relevante zoekwoorden te koppelen, kun je meebieden voor een plekje bovenaan de resultaten in zoekmachines als Bing en Google.

We zorgen ervoor dat je meer websitebezoekers trekt, maar vooral ook de juiste websitebezoekers. Bijvoorbeeld mensen die graag jurken willen kopen - als je een kledingwinkel hebt. Daarbij letten we goed op, want we willen alleen de juiste klanten aantrekken. Daarom voorkomen we dat jouw advertenties worden vertoond op zoektermen als "zelf jurk maken" of "stof om jurk te verstellen".

Hoe kom je met SEA in de betaalde zoekresultaten?

Alle zoekmachines bepalen aan de hand van een veiling wiens advertenties vertoond worden. Als je wilt dat jouw advertentie zichtbaar is, moet je dus de veiling winnen (of tweede of derde worden). Of je de veiling wint en dus een plekje bovenaan de pagina krijgt, hangt af van een aantal dingen:

 • je budget
 • de relevantie van je advertentie
 • de relevantie van je website

Je budget is belangrijk omdat er bij een "veiling" om bepaalde zoekwoorden tegen de concurrentie geboden moet worden. Of je deze veiling "wint" hangt niet alleen van het hoogste bod af, maar ook van de relevantie van jouw website ten opzichte van het zoekwoord.

Ons marketingbureau in Veenendaal weet precies hoe deze advertenties werken, en hoe jij een plekje bovenaan kan bemachtigen! Zo weet je zeker dat je advertenties een goed rendement krijgen.

Nieuwsbrieven

Een onderdeel waar ons online marketingbureau in Veenendaal zich mee bezig houdt is het maken van nieuwsbrieven. Iedereen is wel geabonneerd op een nieuwsbrief. Vaak bevatten ze handige weetjes en informatie over het bedrijf. Nieuwsbrieven zijn handige tools om bestaande klanten op de hoogte te houden over jouw bedrijf. Daarnaast blijf je top-of-mind, wat weer nieuwe aankopen of boekingen met zich meebrengt.

Hoe maken wij een nieuwsbrief?

Wij weten precies hoe wij de huisstijl van jouw bedrijf kunnen verwerken in een nieuwsbrief. Daarnaast gaan we altijd met jou in overleg om de juiste informatie in de nieuwsbrief te verwerken. Ook weten wij precies hoe wij mensen zich in kunnen laten schrijven voor jouw nieuwsbrief. Zo heb je een hele mooie en informatieve nieuwsbrief om jouw klanten betrokken te houden bij jouw bedrijf. 

Ook offline marketing

Natuurlijk ben je pas een echt marketingbureau in Veenendaal als je ook offline diensten aan kan bieden. En dat kunnen wij. We sturen regelmatig een direct mail voor klanten. Daarnaast kunnen wij brochures, folders en flyers voor jouw bedrijf ontwerpen. En dat natuurlijk allemaal in de juiste huisstijl. Zo zijn wij het full-service marketingbureau voor al jouw wensen. 

Meer dan alleen marketing: websitedevelopment

3w Media heeft niet alleen online marketing specialisten in huis, maar ook webdevelopers. We ontwikkelen een converterende website die aan jouw wens voldoet. Bij een nieuw websitedesign houden we rekening met de juiste online marketing tools, zodat we direct een goede website neer kunnen zetten. Door de combinatie van online marketing en webdevelopment haal je direct alles uit je website.

Onze werkwijze

Wij zijn jouw online marketing bureau in Veenendaal. Dit is onze werkwijze:

 • We zetten ons vol enthousiasme in voor marketing waar je meer resultaten mee behaalt: meer websitebezoekers, meer omzet.
 • We schakelen snel, bijvoorbeeld om lastminutekortingen te promoten.
 • We hebben korte lijntjes
 • We vinden het belangrijk om een duurzame relatie met je op te bouwen.
 • Je ontvangt van ons regelmatig rapportages die je inzicht geven in je resultaten en onze werkzaamheden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Ons kantoor is gevestigd in Veenendaal en Eindhoven. Hierbinnen hebben we ook een afdeling gespecialiseerd op het gebied van marketing voor de recreatiebranche. Wil je meer weten of met ons samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

vrijblijvend contact opnemen