Jouw Marketingbureau in Veenendaal

Heb je een kledingwinkel? Of een vakantiepark? En wil je dat jouw bedrijf meer bezoekers via de online verkoopkanalen krijgen? Natuurlijk wil je dat! Ons marketingbureau in Veenendaal weet alles van de online marketing wereld, en weet precies aan welke knoppen er gedraaid moet worden om jouw bedrijf hoger in Google te krijgen. We trekken daardoor meer bezoekers naar jouw website trekken. Want er zijn verschillende marketingtools die wij kunnen gebruiken om jouw online op weg te helpen.

Wat doet ons marketingbureau in Veenendaal?

Maar wat kunnen wij precies voor jou doen om jouw online dromen werkelijkheid te maken? Nou, heel veel. Want online marketing bestaat (gelukkig) niet uit maar één paard om op te wedden. Zo werken wij bijvoorbeeld met SEO, SEA, Social media en nieuwsbrieven. En al deze onderdelen van online marketing dragen weer op een andere manier bij aan jouw succes. Laten we ze allemaal eens bespreken.

Neem hier direct contact op

Marketingbureau Veenendaal

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat vertaald hetzelfde is als zoekmachine optimalisatie. Met SEO probeer je een website op bepaalde zoekwoorden beter te laten scoren in Google. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij pagina's gaan schrijven waarbij de woorden Camping Limburg vaak naar voren komen (als je bedrijf een camping in Limburg is). Google indexeert deze pagina's, en ziet dat camping Limburg vaak naar voren komt. Vervolgens kijkt Google naar de rest van de website om te bepalen of het daadwerkelijk om een camping in Limburg gaat. Als dit zo is, is jouw website relevant voor dit zoekwoord en kom je hoger in de zoekresultaten te staan. En zo verbeter je het organisch zoekverkeer. Continu veranderen normen en eisen om goed vertoond te worden en vandaar dat wij hier dagenlijks aan werken. Zo blijven jouw zoektemren hoog in de zoekmachines staan.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising (zoekmachine-adverteren). Aan de hand van SEA kan jouw website bij de betaalde resultaten in Google komen te staan. Door advertenties te maken en deze aan bepaalde relevante zoekwoorden te koppelen, kun je meebieden voor een plekje bovenaan de Google (of Bing) resultaten. We zorgen ervoor dat je meer websitebezoekers trekt, maar vooral de juiste websitebezoekers.

HOE KOM JE IN DE BETAALDE RESULTATEN?

Of je een plekje bovenaan krijgt hangt af van een aantal dingen: je budget, de relevantie van je advertentie en de relevantie van je website. Je budget is belangrijk omdat er bij een "veiling" om bepaalde zoekwoorden tegen de concurrentie geboden moet worden. Of je deze veiling "wint" hangt niet alleen van het hoogste bod af, maar ook van de relevantie van jouw website ten opzichte van het zoekwoord. Ons marketingbureau in Veenendaal weet precies hoe deze advertenties werken, en hoe jij een plekje bovenaan kan bemachtigen! 

Nieuwsbrieven

Een derde onderdeel waar ons online marketingbureau in Veenendaal zich mee bezig houdt is het maken van nieuwsbrieven. Iedereen is wel geabonneerd op een nieuwsbrief. Soms zijn ze heel irritant omdat je hem te vaak binnen krijgt, maar vaak bevatten ze handige weetjes en informatie over het bedrijf. Nieuwsbrieven zijn handige tools om bestaande klanten op de hoogte te houden over jouw bedrijf. Daarnaast blijf je top-of-mind, wat weer nieuwe aankopen of boekingen met zich meebrengt.

HOE MAKEN WIJ EEN NIEUWSBRIEF?

Wij weten precies hoe wij de huisstijl van jouw bedrijf kunnen verwerken in een nieuwsbrief. Daarnaast gaan we altijd met jou in overleg om de juiste informatie in de nieuwsbrief te verwerken. Ook weten wij precies hoe wij mensen zich in kunnen laten schrijven voor jouw nieuwsbrief. Zo heb je een hele mooie en informatieve nieuwsbrief om jouw klanten betrokken te houden bij jouw bedrijf. 

Ook offline marketing

Natuurlijk ben je pas een echt marketingbureau in Veenendaal als je ook offline diensten aan kan bieden. En dat kunnen wij. We sturen regelmatig een direct mail voor klanten. Daarnaast kunnen wij brochures, folders en flyers voor jouw bedrijf ontwerpen. En dat natuurlijk allemaal in de juiste huisstijl. Zo zijn wij het full-service marketingbureau voor al jouw wensen. 

Wil je meer informatie over al onze marketingdiensten? Neem dan nu contact met ons op via dit formulier en wij gaan samen kijken hoe we jouw website of bedrijf de juiste weg in kunnen duwen.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden