Hoe kun je online opvallen als autodealer?
Ontwikkeling van inspiratievolle website met exclusief karakter.

"Iedereen die op zoek is naar een droomauto van een exclusief automerk moet inspiratie krijgen op onze website zodat men een bezoek brengt aan onze showroom. Ook willen wij ons meer als dé Mercedes specialist van deze regio positioneren." Kortweg was dit de opdracht die wij meekregen van All Cars Company. Een mooie uitdaging die wij met beide handen hebben aangegrepen.

Aanpak

Onze creatievelingen konden zich volledig uitleven met het design van een website die inspiratie biedt, overzichtelijk en informatief is en het exclusieve karakter toont van All Cars Company maar tegelijk toegankelijk is voor iedereen. In het ontwerp zijn hiervoor grote foto's gebruikt en is veel aandacht besteed aan de call-to-action buttons.

De programmeurs hebben gezorgd voor een optimale omzetting van het ontwerp naar een technisch werkende website waarbij de koppeling met Wheelerdelta is gerealiseerd. Hierdoor wordt het actuele aanbod automatisch op de website getoond.

Dit maakt All Cars Company bijzonder:

Resultaat

Een presentatie van het autoaanbod die niet alleen inspiratie met mooie foto's biedt, maar ook overzichtelijke informatie en bezoekers tot actie verleidt. Kortweg kunnen we de website van All Cars Company op die manier omschrijven. Uiteraard is de inhoud via ons eigen CMS volledig te beheren en is de website volledig responsive.

Nu de nieuwe website is gerealiseerd is de volgende uitdaging voor onze Online Marketing experts. Zij gaan aan de slag met de vindbaarheid van de website zodat deze bij relevante zoekopdrachten verschijnt op pagina 1 in Google. Met goede content en strategische linkbuilding zijn we hiermee volop aan de slag gegaan.

Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden