Zeer hoge detaillering
Plattegrond ook te gebruiken op een app

De Beekse Bergen

De Beekse Bergen heeft een nieuw Safariresort gekregen en hierdoor was het tijd voor een nieuwe kaart. 3w Media heeft de kaart van de Beekse Bergen opnieuw opgezet. De plattegrond heeft een zeer hoge detaillering en kan tot ver ingezoomd worden. Daarnaast past de plattegrond exact over de Google Maps kaart.

Per gebied meer informatie in kaart gebracht.

Vanuit de basiskaart hebben we de losse plattegronden voor de afzonderlijke gebieden van de Beekse Bergen ontwikkeld. Door de verschillende gebieden apart af te drukken creëer je meteen de mogelijkheid om de highlights van deze gebieden onder de aandacht te brengen.

 

Dit maakt Beekse Bergen bijzonder:

Het resultaat

Wanneer je op safari gaat bij de Beekse Bergen wil je graag alles ontdekken. Een gedetailleerde kaart is dan ook erg belangrijk. De plattegrond die 3w Media heeft gerealiseerd voor de Beekse Bergen is ontzettend gedetailleerd waardoor je alles goed kunt ontdekken. Je kan tot de kleinste details inzoomen. De plattegrond geeft een overzichtelijk beeld van het hele park, maar laat ook alle verschillende dieren, voorzieningen en faciliteiten van de Beekse Bergen duidelijk zien. Dit allemaal helemaal in de huisstijl van de Beekse Bergen.

Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden