Hoe creëer je beleving tijdens het boeken van een reis?

De reiswereld verandert, Beleef Reizen verandert mee!

Met een stijlvolle presentatie van de reizen, aangevuld met handige tips en blogs is de nieuwe website van Beleef Reizen een bron van inspiratie geworden voor maatwerkreizen naar Amerika, Afrika en Canada.

Aanpak

Vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en techniek waren de voornaamste aandachtspunten bij het realiseren van de nieuwe website voor Beleef Reizen. Met specialisten op elk vakgebied konden wij Beleef Reizen een complete oplossing bieden. Voor de vormgeving hebben we als uitgangspunt gekeken naar het zorgen voor sfeer en beleving. Bezoekers moeten al direct op de website zin krijgen in een unieke maatwerkreis. De vakantiebeleving begint direct online. Het doel van de website is zowel het maken van afspraken in de winkel als het online aanvragen van een offerte. De customer journey is dan ook zo opgezet dat dit een logische route voor de bezoeker is.

Dit maakt Beleef Reizen bijzonder:

Beleef het!

De term Beleef het! komt veelvuldig voor op de nieuwe websites van Beleef Reizen. Op dit moment zijn dit BeleefAmerika, BeleefCanada en BeleefAfrika. Overige landen en continenten worden stapsgewijs toegevoegd.

Wie wil zo'n mooie reis niet beleven na het bekijken van de website? De Beleef-sites zijn sfeervolle websites met volop inspiratie en informatie voor vakantiegangers. De website is volledig zelf in te vullen via het op maat gemaakte CMS en is uiteraard responsive opgebouwd voor een optimale gebruikservaring. Ook technisch is de website optimaal geprogrammeerd, om zo te zorgen voor een goede pagespeed en online vindbaarheid. Belangrijk onderdeel hierin is het toevoegen van structured data.

In de reisbranche realiseerden wij o.a. ook websites voor:

 

Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden