3w Media Eindhoven menuMENU

Cases

De uitdaging

Biesheuvel Techniek werkt vanuit 35 vestigingen en business units als toonaangevende speler in de mechanische MRO markt. Biesheuvel Techniek vroeg 3w Media de vormgeving van communicatie-uitingen zowel in print als online te realiseren. 

Aanpak

De samenwerking met Biesheuvel Techniek begon met een kleine opdracht voor drukwerk en inmiddels is 3w Media uitgegroeid tot totaalleverancier van digitale en fysieke marketingcommunicatie producten. Als volwaardig sparring partner kennen we de Biesheuvel Groep inmiddels goed en kunnen daarom snel inspringen op vragen die vanuit het bedrijf komen.

In 2016 heeft 3w Media voor Biesheuvel Techniek een basisvormgeving gerealiseerd die volgens een vast stappenplan voor elke vestiging en bedrijfs unit ingevuld kan worden. Deze basisvormgeving is herkenbaar in alle marketing en communicatie uitingen zoals brochures, flyers en website en bestaat uit een vaste structuur waarbij nog volop ruimte is voor verdere groei.

Resultaat

3w Media heeft voor meer samenhang gezorgd in de communicatie uitingen van Biesheuvel Techniek en daarmee de herkenbaarheid van alle onderdelen van het bedrijf vergroot.

  • Ontwikkeling huisstijl en brochures
  • Nieuwe responsive website
  • Drukwerk
  • Belettering bedrijfswagen

 

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*