3w Media Eindhoven menuMENU

Cases

De uitdaging

Boeren Kuijpers Makelaars was op zoek naar online mogelijkheden om tijd te besparen en fouten te reduceren bij het invoeren van woningen op diverse platforms. Ook was het belangrijk dat er meer focus op diensten komt, omdat het aanbod veelal via externe sites al is bekeken.

Aanpak

3w Media realiseerde een nieuwe responsive website met een directe koppeling naar Skarabee. De woningen in het aanbod komen direct uit deze koppeling met het softwarepakket Skarabee. Dit levert een significante tijdsbesparing en een reductie van fouten bij het invoeren van woningen op. Hierbij zijn de diensten van Boeren Kuijpers Makelaars bovenaan de pagina vermeld om deze belangrijker te maken dan het aanbod.

Resultaat

Een geïnteresseerde woningkoper ziet nu veel sneller welke diensten Boeren Kuijpers Makelaars levert. Vaak is het aanbod al bekeken op websites als funda.nl en jaap.nl en komt men op basis daarvan naar de website. Bovendien is het doel om tijd te besparen door een woning minder vaak in te hoeven voeren ruim gehaald door de koppeling met Skarabee. Het woningaanbod kan naar wens direct doorgezet worden naar externe websites.

 

Binnen deze bedrijfstak zijn door 3w Media ook koppelingen met de softwarepakketten van Realworks en Funda gemaakt.

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*