Verf online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk
Verf kopen, verfadvies en verf inspiratie online

Verfwinkel De Grote Schuur

De Grote Schuur is al 30 jaar de verfwinkel voor goedkope verf. Het ruime assortiment aan verf is op de webshop in een duidelijk overzicht verwerkt. Hiermee kunnen huidige en nieuwe klanten gemakkelijk online verf bestellen. Dankzij alle verftips & adviezen op de website wordt het voor hen nog gemakkelijker! 

Winkel & webshop

Bij De Grote Schuur vind je goedkope verf, zowel online als in de winkel. Voor 3w Media lag de uitdaging voornamelijk bij het overzichtelijk in beeld brengen van de vele verfmerken en verfsoorten. Voor de klanten moet het gemakkelijk zijn om de juiste verf te vinden en de bijhorende verftips. Daarnaast moet de klant op de hoogte zijn van de mengservice, het assortiment en de scherpe prijzen. De heldere en geordende site heeft dit allemaal inzichtelijk gemaakt. Ook hebben we op de website van De Grote Schuur heel duidelijk verwerkt dat De Grote Schuur bestaat uit een winkel én een webshop. Er is dan ook veel informatie te vinden over de verfwinkel en de online webshop!

Dit maakt De Grote Schuur bijzonder:

Webshop realisatie

De Grote Schuur bestaat reeds 30 jaar en is het adres voor voordelige verf, tot 60%(!) goedkoper. Hiervan kun je nu ook online profiteren, een groot deel van het assortiment is online te bestellen. 3w Media heeft de volledige webshop ontworpen en opgebouwd.

SEO

Na de lancering van de webshop zijn wij direct gestart met zoekmachine optimalisatie en een online marketing campagne, waardoor het bezoekersaantal flink is gestegen. 

Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden