Online belevenis van een exclusieve keukenspeciaalzaak
Italiaans design verwerkt in website

De uitdaging

De kern van het werk van Kuin Keukens ligt bij het ontwerp van exclusieve keukens en kasten van gerenommeerde Italiaanse merken. Ook online moest deze uitstraling doorgevoerd worden in een passende belevenis en hiervoor benaderde Kuin Keukens 3w Media.

Onze aanpak

Na overleg met Kuin Keukens is gekozen voor een stijlvol ontwerp met donkere kleuren en witte letters. Dit geeft de website een mooie uitstraling. Door veel met foto's te werken, met name bij de Projecten kan Kuin Keukens goed laten zien welke keukens er zijn ontworpen en gerealiseerd. Uiteraard is al deze content ook door de klant zelf aan te passen en te beheren zodat nieuwe projecten snel toegevoegd kunnen worden.

Dit maakt Kuin Keukens bijzonder:

Resultaat

De website van Kuin Keukens is door 3w Media gerealiseerd en vervolgens zijn we voor deze klant ook een Online Marketing traject gestart. Het belangrijkste doel hiervan is meer relevante aanvragen via de website verkrijgen. Inmiddels is de website op diverse goede zoektermen al flink gestegen in Google en neemt het bezoekersaantal zowel online als in de keukenstudio maandelijks toe. Ook het aantal aanvragen is sinds de start van het traject gestegen.

Via diverse Online Marketing werkzaamheden waaronder content creatie en link building werken wij verder aan het realiseren van de doelstellingen van Kuin Keukens.

In de woonbranche bouwden wij ook:

 

Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden