Als full-service partner samengewerkt aan webshop.

De uitdaging

Nettenverkoop is een webshop die een grote groei doormaakt met zowel toename in verkoopcijfers als in productaanbod. 3w Media faciliteert deze groei met een high-end webshop die tevens een antwoord geeft op alle benodigde managementinformatie. Daarnaast ondersteunen wij Nettenverkoop bij Online Marketing.

Online marketing

Naast de technische realisatie van de webshop ondersteunt 3w Media Nettenverkoop bij het Online Marketing traject. Dit bestaat zowel uit zoekmachineoptimalisatie als uit Google Adwords inzet. Met de inzet van advertenties worden bijvoorbeeld rustigere periodes afgevangen zodat er een continue bezoekersstroom is. Ook verzorgen wij het versturen van nieuwsbrieven naar diverse doelgroepen voor Nettenverkoop. Tenslotte is er op Pinterest een interessante doelgroep voor Nettenverkoop, zeker voor de trendy Shadow Comfort producten zoals de schaduwdoeken. Met wekelijks nieuwe pins zijn we ook hier actief voor Nettenverkoop.

 

Dit maakt Nettenverkoop bijzonder:

Aanpak

Onze dienstverlening voor Nettenverkoop is gestart met een webshop, maar door de groei van de onderneming en mogelijkheden is de webshop uitgegroeid tot een gigantische maatwerk applicatie waarbij alle mogelijke klantvragen zoveel mogelijk zijn geautomatiseerd. Te denken valt hierbij aan de verschillende verzendmogelijkheden en de afhandeling van orders bij externe leveranciers. De webshop applicatie verschaft tevens complete management informatie, zoals de margeberekening per product en urenregistratie met de volledige historie van de afgelopen jaren. 

Als partner van Nettenverkoop denkt 3w Media actief mee bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit voor de webshop. Wij kennen de bedrijfsprocessen en producten en kunnen daarom goed meedenken welke functionaliteit ontwikkeld kan worden en op welke manier dit voor Nettenverkoop effectief kan worden ingezet. Direct contact en korte lijnen met het bedrijf zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen bij het ontwikkelen van maatwerk.

Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden