Familiebedrijf met 10 vakantieparken in Nederland en België
Binnenkort geheel vernieuwd online!

Oostappen Groep Vakantieparken

De nieuwe website voor de Oostappen Vakantieparken is gepresenteerd in het TV-programma "Familie Gillis: Massa is Kassa". Hier zie je alvast een voorproefje van een grootse make-over van de huidige website. 

3w Media is samen met Prosuco dé specialist in de recreatie.

Jaarlijks vernieuwen we de website van de Oostappen Vakantieparken, met in 2020 een grote make-over met o.a. een opvallende homepage en een geheel vernieuwde boekingsstraat. We hebben hiervoor via een geavanceerde API-koppeling met Maxxton een geweldige boekingsflow ontwikkeld.

Wij verzorgen de volgende diensten voor Oostappen Vakantieparken

Maatwerk Webdesign | Huisstijl | API Koppelingen | Conversie Optimalisatie

Dit maakt Oostappen Groep Vakantieparken bijzonder:

 

Website

Uit een analyse van het gedrag op de website is gebleken dat de bezoekers van de website van Oostappen Vakantieparken verwachten hier eenvoudig te kunnen boeken, snel informatie over de parken te vinden en direct te zien welke aanbiedingen er zijn. Deze onderdelen hebben dan ook een prominente plek op de nieuwe website gekregen. Natuurlijk alles in de huisstijl van Oostappen Vakantieparken met veel kleur en duidelijke lettertypes.

 

Techniek

Onze codekrakers mochten zich dit keer extra uitleven op de techniek van de vernieuwde Oostappen website. Oostappen maakt gebruik van Maxxton software voor haar boekingen. Via de API-koppeling hebben we daarvoor een speciale widget geprogrammeerd die het online boeken eenvoudiger en duidelijker maakt. Ook wordt de nieuwe website in ons vernieuwde CMS gemaakt, wat meer mogelijkheden biedt voor een creatieve invulling van de website.

 

Massa is kassa

Het motto van de Familie Gillis is "Massa is kassa". Voor de website vullen wij dit als volgt in: samen met onze vrienden van Prosuco zorgen we ervoor dat Oostappen Vakantieparken overal zichtbaar zijn, zowel online als offline (=massa). Hierdoor worden de resultaten via de website elk jaar beter (=kassa). Marketing en communicatie zijn van essentieel belang, zeker in de recreatiebranche. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we gelukkig heel goed welke middelen we moeten inzetten. 

 

Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden