Maatwerk webshop voor winkel in steigerhouten meubels voor binnen en buiten.

SteigermeubelsXL

SteigermeubelsXL is al enkele jaren actief met het aanbieden van luxe steigerhouten meubelen. Alle meubelen worden in de eigen werkplaats vervaardigd. Vakmanschap dus, wat ook op de website terug te zien moest zijn.

3w Media zorgde voor een stijlvolle website die continu in beweging is met vernieuwingen. Ook de Online Marketing wordt door ons volledig uitgevoerd.

Met het CMS van 3w Media is het mogelijk een webshop volledig op maat te maken. Precies volgens de vraag van SteigermeubelsXL. Het assortiment is gevarieerd met bij verschillende producten ook telkens andere opties. Dit alles moest op een eenvoudige manier beheerd kunnen worden. Niet alleen de online verkoop is van belang bij deze website, ook moeten bezoekers worden geattendeerd op de fysieke showroom.

Na oplevering van de website zijn wij direct een Online Marketing traject gestart. Hiermee hebben we gezorgd dat er geen daling was in organische posities van zoektermen en onderhouden we dit continu. Ook verzorgen wij het uitgebreide Google Ads account van Steigermeubels met Google Search, Google Shopping en Google Display advertenties, inclusief remarketing. De social media kanalen van SteigermeubelsXL worden ook door 3w Media beheerd, te weten Facebook, Instagram en Pinterest. Recent is de website tevens vertaald in het Duits en worden de eerste stappen op de Duitse markt gezet, ook weer met Online Marketing ondersteuning van 3w Media.

Dit maakt SteigermeubelsXL bijzonder:

  • Uitgebreid Online Marketing traject
    • SEO: organische optimalisatie
    • SEA: Google Ads, Google Shopping, Google Display en Remarketing
    • Social Media beheer
  • Meertalige webshop met veel maatwerk functionaliteit
Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden