Website en huisstijl concept en bewaking.

VDB Holiday & recreatie groep

Wie vakantie op de Veluwe zegt, zegt VDB Holiday. Met verschillende parken in de prachtige natuur op de Veluwe en Flevoland heeft VDB Holiday alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Na een stormachtige groei is VDB Holiday met haar nieuwe website en huisstijl klaar voor de toekomst.

VDB Holiday is een prachtig familiebedrijf dat al vele jaren actief is in de recreatie. Het bedrijf maakte een flinke groei door en investeert veel om haar gasten een geweldige ervaring te kunnen bieden op de mooie vakantieparken. Als partner van VDB Holiday realiseerden onze creatievelingen een complete huisstijl en bewaken wij het correcte gebruik hiervan in alle uitingen, zowel online als offline.

Eenheid in de uitstraling was ook online belangrijk en dit is goed te zien in de gerealiseerde website. De duidelijke navigatie en het eenvoudige boekingsproces op basis van Tommy Booking zorgen voor veel gebruikersgemak. Ook voor VDB Holiday is het beheer van de website eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke CMS van 3w Media waarin veel maatwerk is toegepast.

Dit maakt VDB Holiday & recreatie groep bijzonder:

Resultaat:

Bij VDB Holiday weten ze hoe belangrijk recreëren is. Rust en ruimte is volop te vinden op de parken, maar ook op de vernieuwde website. Of je nu een vakantie wilt boeken of een vakantiewoning wilt kopen, alles is mogelijk op deze website. 

 

Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden