Een nieuwe website met Cinemagraph + ontwerp en levering drukwerk
Bij een sterrenzaak hoort natuurlijk een sterren uitstraling!

Wiesen Restaurant

Sterrenzaak Wiesen zocht een partij die hen de sterrenlook kon geven die ze verdienen. Klassiek in een modern jasje was de opdracht en daar zijn onze vormgevers in geslaagd. Daarbij werkt Wiesen tijdsbesparend door het gemak van onze modules in het 3w Media CMS. 

Michelin ster

Restaurant Wiesen te Eindhoven is bekroond met een Michelin-ster en wilde dan ook graag een website die de kwaliteit en sfeer hiervan volledig uitstraalt. Onze creatievelingen hebben zichzelf overtroffen in het maken van een lay-out die origineel is, maar wel gebruiksvriendelijk.

Het bekijken van de menukaart, die door de medewerkers van Wiesen gemakkelijk te beheren is voor wisselende seizoensgebonden kaarten is een feest voor de bezoeker.

Tevens is er een koppeling met reserveringsmodule en reviewmodule gemaakt. Gasten kunnen gemakkelijk vanuit de luie stoel een reservering plaatsen en kunnen vertellen dat het avondje uit tot in de puntjes werd verzorgd.

Dit maakt Wiesen Restaurant bijzonder:

Samenwerking

Het bouwen van de website heeft geleid tot een goede samenwerking waarbij we een aantal vervolgopdrachten hebben mogen doen:

  • Ontwerp drukwerk zoals nieuwe visitekaartjes en waardecheques
  • Het maken van meerdere geanimeerde cinemagraphs
Blijf niet onnodig lopen met je vraag, stel ‘m gewoon

Jouw case binnenkort ook hier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw merk, product of bedrijf sterk te maken?

Wij helpen je bij het formuleren van de vraag en maken samen de oplossing. In vorm en techniek.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden