Beekse Bergen

Plattegronden met zeer hoge detaillering voor print en app

Beekse Bergen heeft een nieuw safariresort ontwikkeld en hierdoor was het tijd voor een nieuwe plattegrond. De plattegrond heeft een zeer hoge detaillering en kan tot ver ingezoomd worden. Daarnaast past de plattegrond exact over de Google Maps kaart.


Dit maakt Beekse Bergen bijzonder:

Wanneer je op safari gaat bij de Beekse Bergen wil je graag alles ontdekken. De plattegrond die 3w Media heeft gerealiseerd voor de Beekse Bergen is ontzettend gedetailleerd waardoor je alles goed kunt ontdekken. Je kan tot de kleinste details inzoomen. De plattegrond geeft een overzichtelijk beeld van het hele park, maar laat ook alle verschillende dieren, voorzieningen en faciliteiten van de Beekse Bergen duidelijk zien. Dit allemaal helemaal in de huisstijl van de Beekse Bergen.


Per gebied meer informatie in kaart gebracht.

Vanuit de basiskaart hebben we de losse plattegronden voor de afzonderlijke gebieden van de Beekse Bergen ontwikkeld. Door de verschillende gebieden apart af te drukken creëer je meteen de mogelijkheid om de highlights van deze gebieden onder de aandacht te brengen.