Beermann Zwolle

Stijlvolle webshop met API koppeling en blog

Voor dé herenmodezaak van Zwolle met exclusieve merkkleding hebben wij een website met webshop gerealiseerd. Beermann Zwolle staat bekend om het persoonlijke advies bij elke aankoop. We hebben ervoor gezorgd dat deze persoonlijke benadering ook online voelbaar is. 


De uitdaging

'Een website met webshop die ons assortiment laat zien, waar makkelijk besteld kan worden, maar die wel persoonlijker is dan een doorsnee webshop.' Met die opdracht zijn we aan de slag gegaan voor Beermann. 

Voor de presentatie van de collectie is een webshop ingericht op basis van ons eigen CMS. Deze webshop is via een API-koppeling verbonden met Softwear, een geavanceerd voorraadbeheersysteem dat specifiek is ontworpen voor de modebranche. De webshop is bovendien uitgebreid met een blogmodule en lookbook.


Dit maakt Beermann Zwolle bijzonder:
Naast de online webshop haakt de website vooral in op de offline kwaliteiten die de fysieke winkel te bieden heeft. USP's als persoonlijk advies, kennis en de optie om een personal shopper bij de klant thuis te laten komen, zijn duidelijk zichtbaar op de website.
Om de vindbaarheid van de webshop te verbeteren, zijn wij tevens een marketingtraject gestart. Beermann wordt nu o.a. op merknamen goed gevonden en dit zorgt dat het organische verkeer nu de grootste bron van verkeer naar de website is.