RUBIX

De uitdaging

RUBIX-Group NL werkt vanuit 35 vestigingen en business units als toonaangevende speler in de mechanische MRO markt. RUBIX-Group NL vroeg 3w Media de vormgeving van communicatie-uitingen zowel in print als online te realiseren.


Onze aanpak

De samenwerking met RUBIX-Group NL begon met een kleine drukwerkopdracht en is inmiddels uitgegroeid  een volwaardige samenwerking. Zo zijn we uitgegroeid tot totaalleverancier van digitale en fysieke marketingcommunicatieproducten. Als volwaardige sparringpartner kennen we de RUBIX-Group NL inmiddels goed en kunnen daarom snel inspringen op vragen die vanuit het bedrijf komen.


Huisstijl

In 2016 heeft 3w Media voor RUBIX-Group NL een basisvormgeving gerealiseerd. Deze vormgeving volgt een vast stappenplan die voor elke vestiging en bedrijfsunit ingevuld kan worden. Deze basisvormgeving is herkenbaar in alle marketing- en communicatie-uitingen, waaronder brochures, flyers en de website. Samen vormt dit een solide basis, waarbij nog volop ruimte is voor verdere groei in de toekomst.