SEO Eindhoven

Je SEO Eindhoven goed geregeld? Schakel dan de marketinghelden van 3w Media in. Wij zijn gek op online succes en werken in Eindhoven en omgeving aan mooie zoekmachineoptimalisatietrajecten. Meer over onze online marketing werkzaamheden

 

Jouw website hoog in de SERP's van Google? Lees dan snel verder.

Wat zijn SERP's?

SERP staat voor Search Engine Results Page. Een SERP is dus de pagina met resultaten die verschijnt als je een zoekopdracht hebt ingetypt in de zoekmachine. Zo'n SERP is opgebouwd uit:

  • bovenaan: enkele advertenties uit Google Ads
  • daaronder: organische resultaten

Wat zijn organische resultaten?

"Organische resultaten, die term heb ik nog nooit gehoord..." Dit zijn de resultaten die zijn gebaseerd op relevantie met de zoekopdracht. De zoekmachinerobots zijn namelijk dag-in, dag-uit bezig met het beoordelen van websitepagina's. Hierdoor is een algoritme ontstaan dat uit zeker 200 punten bestaat waarop een pagina wordt beoordeeld.

Om vertoond te worden bij de organische resultaten hoef je niets te betalen. Dat is fijn! Maar jouw website moet wel relevant zijn op basis van de zoekopdracht. Waar je bij Ads dus invloed kunt uitoefenen wanneer je website wordt vertoond, zijn de organische resultaten puur op basis van relevantie. En daarom des te interessanter, want jouw doelgroep is al op zoek naar jou!

Als camping aan het strand ben je bijvoorbeeld relevant als mensen zoeken op "strandvakantie in Nederland", "camping aan de kust" of "kamperen aan de Noordzee". Wil jij ook op voor jou relevante zoekopdrachten worden gevonden? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij jou met SEO Eindhoven kunnen helpen.

De kans is overigens groot dat je op deze pagina bent gekomen omdat je zoekopdracht te maken heeft met SEO Eindhoven. Dit is namelijk onze specialiteit en op deze pagina laten we zien waarom SEO Eindhoven een belangrijke zoekterm is voor ons bedrijf 3w Media.

Hoe komt jouw website hoog op de SERP's?

Over het algemeen is een hoge positie op een SERP geen toeval. Door de vele concurrentie is het daarom heel belangrijk je SEO goed te regelen. Wij beginnen een SEO-traject daarom met een uitgebreide scan van de website. Daarna pakken we de gevonden problemen aan. Deze eenmalige optimalisatie van de website zorgt ervoor dat alle rankingfactoren die op de site zelf aanwezig zijn zo goed mogelijk zijn ingericht.

Daarnaast is er de continue activiteit die de content van de website vers houdt. Google houdt van nieuwe content en het is dan ook belangrijk dat er regelmatig nieuwe informatie op de site verschijnt. Dit kan heel goed in de vorm van een blog of nieuwsbericht, maar ook nieuwe pagina's zijn belangrijk. Daarnaast zijn er andere activiteiten, zoals linkbuilding, waarmee wij actief aan de gang gaan. 

Ontdek al onze activiteiten voor online marketing

SEO Eindhoven

Hoe SEO Eindhoven bij ons werkt

Zoals gezegd is SEO geen eenmalige actie, maar iets waar je continu tijd in moet stoppen. Bijvoorbeeld door maandelijks een blog en/of nieuwsbericht online te zetten. Maar ook door jouw posities in Google of Bing in de gaten te houden en je website te blijven verbeteren. Daarom werken wij met SEO-trajecten oftewel abonnementen.

SEO-TRAJECT

Je SEO-traject bestaat uit een aantal uren dat we maandelijks aan je website besteden. Vooraf bespreken we natuurlijk hoeveel uren wenselijk zijn om jouw doelstellingen te behalen. Elke maand ontvang je een overzicht waarin we je precies laten zien wat we in deze maand hebben gedaan. Bovendien ontvang je elk kwartaal een uitgebreide SEO-rapportage met een overzicht van alle resultaten die dat kwartaal zijn behaald. Hierbij geven we ook direct aan waar onze aandacht voor het nieuwe kwartaal naar uit zal gaan.

WE WERKEN SAMEN

Je weet dus precies wat we voor je doen en we willen hierin ook graag transparant zijn. Uiteraard vragen we ook regelmatig om jouw input zodat we altijd up-to-date informatie hebben die jouw potentiële klant aanspreekt. Bijvoorbeeld als je een nieuw product hebt ontwikkeld of een nieuw type vakantiehuisje hebt gebouwd.

Resultaten

Natuurlijk kunnen wij van alles schrijven over SEO, maar uiteindelijk is het resultaat het belangrijkst. Daarom delen we graag enkele resultaten die we realiseerden voor onze klanten:

  • Grindkeizer: 2e plek in Google op zoekterm "grindvloer"
  • Aardnet: 1e plek op zoekterm "overspanningsbeveiliging"
  • TentHolidays: 1e pagina in Google op diverse campingnamen
  • Nettenverkoop: 1e pagina in Google met diverse zoektermen, zoals "winddoek", "windbreekgaas", "voetbalnet" en "vogelnet"..

Een goede plek in Google zorgt ervoor dat er meer bezoekers op de website komen. Daarom is zoekmachinemarketing erg belangrijk. Inmiddels zijn er tientallen klanten die hun Online Marketing en SEO door ons laten uitvoeren. Daarbij richten we ons op het schrijven van unieke en relevante content en allerlei werkzaamheden daaromheen.

Maar we doen meer dan alleen SEO; wij zijn namelijk een full-service marketing bureau Eindhoven. Wil je meer weten over onze e-mailmarketing, social media marketing en online adverteren? Lees dan verder over onze werkzaamheden als online marketing bureau Eindhoven.

Cursus SEO Eindhoven

Wij verzorgen voor de klanten van 3w Media tevens SEO-cursussen waarin we precies uitleggen hoe je zelf aan de slag kunt om in ons CMS optimaal met SEO aan de slag te gaan. 

Kom langs bij ons op kantoor in Eindhoven! Is dat je toch te ver weg? Dan nodigen we jou van harte uit op onze vestiging in Veenendaal.

Een afspraak is zo gemaakt!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden