SEO Eindhoven

Je SEO goed geregeld? Schakel dan de marketinghelden van 3w Media in. Wij zijn gek op online succes en werken in Eindhoven en omgeving aan mooie zoekmachineoptimalisatietrajecten.

 

Jouw website hoog in de SERP's van Google? Lees dan snel verder.

Wat zijn SERP's?

SERP staat voor Search Engine Results Page, het is dus de pagina met resultaten die verschijnt als je een zoekopdracht hebt ingetypt in de zoekmachine. Zo'n SERP is opgebouwd uit een aantal advertenties uit Google AdWords (indien er relevante advertenties zijn om te tonen) en daaronder staan de organische resultaten.

Wat zijn organische resultaten?

Als je in een zoekmachine als Google of Bing een zoekopdracht intypt, verschijnen er meestal eerst enkele AdWords advertenties en daaronder staan de organische resultaten. Dit zijn de resultaten die zijn gebaseerd op relevantie met de zoekopdracht. De zoekmachinerobots zijn namelijk dag-in, dag-uit bezig met het crawlen van websitepagina's. Hierdoor is een algoritme ontstaan dat uit zeker 200 punten bestaat waarop een pagina wordt beoordeeld. Op basis van de zoekopdracht worden de relevante websites getoond in de organische resultaten. Waar je bij AdWords dus invloed kunt uitoefenen wanneer je website wordt vertoond, zijn de organische resultaten puur op basis van relevantie.

De kans is dus groot dat je op deze pagina bent gekomen omdat je zoekopdracht te maken heeft met SEO Eindhoven. Dit is namelijk onze specialiteit en op deze pagina laten we zien waarom SEO Eindhoven een belangrijke zoekterm is voor ons bedrijf 3w Media.

Hoe komt jouw website hoog op de SERP's?

Over het algemeen is een hoge positie op een SERP geen toeval. Door de vele concurrentie is het daarom heel belangrijk je SEO goed te regelen. Wij beginnen een SEO traject daarom met een uitgebreide scan van de website. Deze eenmalige optimalisatie van de website zorgt ervoor dat alle ranking factoren die op de site zelf aanwezig zijn zo goed mogelijk zijn ingericht. Daarnaast is er de continue activiteit die de content van de website vers houdt. Google houdt van nieuwe content en het is dan ook belangrijk dat er regelmatig nieuwe informatie op de site verschijnt. Dit kan heel goed in de vorm van een blog, maar ook nieuwe landingspagina's zijn belangrijk. Daarnaast zijn er andere activiteiten zoals link building waarmee wij actief aan de gang gaan. 

Resultaten

Natuurlijk kunnen wij van alles schrijven over SEO, maar uiteindelijk is het resultaat het belangrijkst. Daarom delen we graag enkele resultaten die we realiseerden voor onze klanten:

  • Grindkeizer: 2e plek in Google op zoekterm grindvloer
  • Aardnet: 1e plek op zoekterm overspanningsbeveiliging
  • TentHolidays: 1e pagina in Google op diverse campingnamen
  • Nettenverkoop: 1e pagina in Google met diverse zoektermen, zoals winddoek, windbreekgaas, voetbalnet, vogelnet etc.

Een goede plek in Google zorgt ervoor dat er meer bezoekers op de website komen. Hierdoor is zoekmachinemarketing erg belangrijk. Inmiddels zijn er tientallen klanten die hun Online Marketing en SEO door ons laten uitvoeren waarbij we ons richten op het schrijven van unieke en relevante content en allerlei werkzaamheden daaromheen. 

SEO Cursus Eindhoven

Wij verzorgen voor de klanten van 3w Media tevens SEO cursussen waarin we precies uitleggen hoe je zelf aan de slag kunt om in ons CMS optimaal met SEO aan de slag te gaan. 

SEO Eindhoven

Een afspraak is zo gemaakt!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden