Webdesign

We gaan tot het uiterste om jouw klant te begrijpen!

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren en te overtuigen. 3w Media is een webdesignbureau gevestigd in Eindhoven en Veenendaal. Wij zijn gespecialiseerd in alle mogelijkheden van visuele online communicatie. Wil jij als ondernemer ook profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialismen? Lees dan rustig verder.

Voor ons is webdesign niet alleen het ontwerp van de website, maar ook de koppeling met ons eigen Content Management Systeem, het programmeren van maatwerk, koppelingen met derde partijen en het onderhouden van websites. Dankzij deze combinatie realiseren wij gebruiksvriendelijke én Google-vriendelijke websites met een focus op het online resultaat.

Webdesignbureau voor jouw concept nodig?

3w Media heeft vestigingen in Eindhoven en Veenendaal, maar alle programmeurs werken vanuit Eindhoven. Als full-service webdesignbureau in Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres voor alle gewenste online oplossingen.

Binnen 3w Media werken we in teams waarbij we houden van korte lijnen. Samen met jouw adviseur, designer en projectmanager bepaal je wat het doel is van je website en wat het gewenste resultaat is. Dit wordt door ons vertaald in een projectplan op basis waarvan we het traject opstarten. 

Jouw website op maat

Stel, je wilt een nieuwe website laten bouwen. Een website die aansluit op al jouw wensen, en jouw bedrijf online laat ademen. Dan kunnen we maar één ding zeggen: je bent op zoek naar een maatwerk webdesign van 3w Media. 

Elk online en offline traject begint met een design. Dat betekent dat onze creatievelingen voor jou aan de slag gaan. Zij zetten jouw gedachten over een ontwerp om in een functioneel design. Hierbij wordt met alles rekening gehouden. Hoe staan de afbeeldingen, welk lettertype wordt gebruikt, hoe groot zijn de foto´s en ga zo maar door. We proberen precies te maken wat jij in je hoofd hebt.

En denken we dat bepaalde onderdelen beter op een andere manier vormgegeven kunnen worden? Dan overleggen we dit eerst met jou, voordat het ontwerp wordt gemaakt.

Wij ontwerpen ook jou huisstijl

Om jouw bedrijf zo goed mogelijk online neer te zetten, heb je een goede huisstijl en logo nodig. De huisstijl straalt het imago van jouw bedrijf uit. Het is het herkenningspunt voor klanten en daarmee een ontzettend belangrijk onderdeel van jouw maatwerk webdesign. Want als jij een website laat maken, dan moet het meteen een schot in de roos zijn!

Bovendien zorgen wij er voor dat niet alleen jouw website, maar ook plattegrond, briefpapier en visitekaartjes volledig voldoen aan de huisstijl. Zo weet elke klant met wie hij te maken heeft.

Met jou overleggen met de scrum methodiek

Zeker de uitgebreide (maatwerk) trajecten zullen we oppakken op basis van de scrum werkwijze die binnen heel 3w Media wordt gehanteerd. Dit houdt in dat we regelmatig samen de vorderingen van programmeurs doornemen en telkens op basis daarvan de nieuwe stappen bepalen.

Deze werkwijze is effectief en heeft heel veel voordelen zowel voor de klant als voor ons team.

De voordelen voor jou

  • Elke website is uniek en op maat voor jou ontworpen
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer via ons eigen 3w Media CMS
  • Persoonlijke en deskundige support (ook als je website live is)

Uiteraard maken we websites met responsive design

Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Toch zien we nog steeds veel websites die niet zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Om bezoekers optimaal te bedienen, ongeacht met welk apparaat ze een website bezoeken, is responsive design ontstaan.

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan het soort beeldscherm aan dat een bezoeker van de website gebruikt. Op een computerscherm zijn bijvoorbeeld meerdere foto´s naast elkaar mogelijk, maar op een mobieltje worden die onder elkaar weergegeven.

Teksten en afbeeldingen op de website worden met responsive design dus verschillend weergegeven op verschillende resolutie schermen. Dat gebeurt automatisch.

De voordelen van responsive design

  • Website past zich automatisch aan de resolutie aan.
  • Responsive design werkt op alle apparaten.
  • Google waardeert een responsive website meer. Daardoor wordt je website hoger in de zoekresultaten weergegeven en krijg je meer bezoekers. 
  • Responsive design beschikt over één broncode. Dat scheelt in onderhoud.
  • Tekst is altijd goed leesbaar, ook op kleine smartphones.
  • De techniek is te combineren met ons CMS. Ons systeem past alle afbeeldingen en teksten automatisch aan. Daardoor hoef jij de website slechts éénmaal te vullen.

Webdesign: meer dan een online visitekaartje

We willen natuurlijk dat jij trots bent op je nieuwe website, maar stiekem zijn we zelf ook behoorlijk trots op de projecten die we realiseren.