Webdesign

We gaan tot het uiterste om jouw klant te begrijpen!

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren en te overtuigen. 3w Media is een webdesignbureau gevestigd in Eindhoven dat gespecialiseerd is in alle mogelijkheden van visuele online communicatie. Je kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialismen.

 

Voor ons is webdesign niet alleen het ontwerp van de website, maar ook de koppeling met ons eigen Content Management Systeem, het programmeren van maatwerk, koppelingen met derde partijen en het onderhouden van websites. Dankzij deze combinatie realiseren wij gebruiksvriendelijke én Google-vriendelijke websites met een focus op het online resultaat.

Webdesignbureau voor jouw concept nodig?

3w Media heeft vestigingen in Eindhoven en Veenendaal, maar alle programmeurs werken vanuit Eindhoven. Als full-service webdesignbureau ben je bij ons aan het juiste adres voor alle gewenste online oplossingen.

Binnen 3w Media werken we in teams waarbij de we houden van korte lijnen. Samen met jouw adviseur, designer en projectmanager bepaal je wat het doel is van je website en wat het gewenste resultaat is. Dit wordt door ons vertaald in een projectplan op basis waarvan we het traject opstarten. 

 

De voordelen voor jou

  • Elke website is uniek en op maat voor jou ontworpen
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer via ons eigen 3w Media CMS
  • Persoonlijke en deskundige support (ook als je website live is)

Scrum methodiek

Zeker de uitgebreide (maatwerk) trajecten zullen we oppakken op basis van de scrum werkwijze die binnen heel 3w Media wordt gehanteerd. Dit houdt in dat we regelmatig samen de vorderingen van programmeurs doornemen en telkens op basis daarvan de nieuwe stappen bepalen.

Deze werkwijze is ontzettend effectief en heeft heel veel voordelen zowel voor de klant als voor ons team.

Webdesign: meer dan een online visitekaartje

We willen natuurlijk dat jij trots bent op je nieuwe website, maar stiekem zijn we zelf ook behoorlijk trots op de projecten die we realiseren. 

Bekijk onze cases

Zijn wij een match?

Laat ons je overtuigen van onze kennis en kunde. Door middel van een weldoordacht plan realiseren we samen de perfecte website.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden