Webdesign Ede

Ben jij ondernemer in Ede en omgeving en heb je hulp nodig bij je webdesign? 3w Media is een full-service webdesignbureau bij Ede. Wij helpen je dan ook graag met het ontwerpen, bouwen, opleveren en onderhouden van jouw website. In jouw stijl, naar jouw smaak, met onze expertise. Benieuwd hoe dat werkt? We vertellen je er graag meer over.

3w Media, hét webdesign bureau bij Ede

3w Media is ruim 10 jaar geleden opgericht in Someren (Brabant). Sindsdien zijn we steeds beter geworden in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Sinds enkele jaren hebben we ook een vestiging in Veenendaal, vlak bij Ede. Dat maakt ons hét bureau voor webdesign bij Ede. Wil je juist jouw website laten maken in Barneveld of heb je een nieuwe website voor jouw onderneming in Wageningen nodig? 3w Media is er voor Ede en omgeving.

Maar natuurlijk hoef je niet naar ons te komen; wij komen graag naar jou toe om de mogelijkheden te bespreken. Wil je bijvoorbeeld:

  • een website met reserveringssysteem?
  • een webshop?
  • een informatieve website met contactformulieren?

Dit en meer maken wij voor je. Helemaal in jouw stijl, naar jouw smaak.

Webdesign stap 1: ontwerp 

Wil je een nieuw logo, website, complete huisstijl of wil je graag gaan adverteren? Schakel dan nu 3w Media in. Wij weten gegarandeerd de juiste snaar te raken en zorgen voor een herkenbare uitstraling. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alle elementen van je huisstijl terugkomen en op elkaar aansluiten. 

Elk element wordt volledig door onze grafisch vormgevers uitgewerkt, precies in de stijl die past bij jouw imago. Daarbij gaat het niet alleen om de juiste kleuren, maar ook om het lettertype en de layout. Wil je bijvoorbeeld veel foto´s op je homepagina? Dan ontwerpen we een mooie fotocollage voor je. Of juist een slider, als je wilt dat mensen op jouw website kunnen doorklikken naar bepaalde foto´s.  

Webdesign stap 2: bouwen

Als we klaar zijn met het ontwerp, leggen we dat aan jou voor. Wij doen ons webdesign bij Ede namelijk in goed overleg. Wil je iets toch graag anders zien? Dan passen we dat aan. Keur je het ontwerp goed? Dan gaan we door naar stap 2: je website bouwen.

Eerst gaan onze HTML-ers aan de slag. Zij zetten het ontwerp om in een daadwerkelijke website. Vervolgens testen ze dit in verschillende browsers (zoals Chrome en Safari) en op diverse schermformaten. We bouwen onze websites responsive, wat betekent dat ze op elk apparaat goed te bekijken zijn. Zowel op mobiel als op de pc. Maar we testen nog wel even of alles er netjes uit ziet.

Is dat het geval? Dan gaan onze PHP-ers aan de slag. Zij maken de website technisch in orde. Ze programmeren het maatwerk en koppelen je website aan ons CMS. Met het CMS (content management systeem) kunnen onze marketeers en jij als klant alle informatie op de website beheren. Bijvoorbeeld tekst aanpassen, foto´s toevoegen of een blogbericht schrijven.

Zijn ook de PHP-ers klaar? Dan gaan we de website grondig testen. Pas als de layout ook in deze fase goed is en de website technisch wordt goedgekeurd, gaan we verder met stap 3.

Webdesign stap 3: opleveren

Na stap 2 is onze website wel live, maar nog niet zichtbaar. Als je dus gaat googlen naar jouw website, zul je niets vinden. Dat doen we expres. Alleen zo kunnen we namelijk zonder problemen allerlei dingen aanpassen. In de 3e fase geven we jou toegang, zodat je de website kunt bekijken. Wat vind je ervan? Twijfel je toch over een bepaalde button of vind je de menustructuur uiteindelijk toch niet zo handig? 

Vaak hebben klanten nog wat bedenkingen als ze hun website zo op hun beeldscherm zien. Want op het ontwerp kan iets heel mooi lijken, als het in de praktijk niet handig is, kom je daar pas in deze stap achter. Daarom nemen we in deze fase meermaals contact met je op en bespreken we diverse punten. Zodat we uiteindelijk de website helemaal naar jouw wensen en smaak kunnen opleveren. Pas dan maken we jouw website zichtbaar voor het grote publiek: jouw toekomstige klanten.

Webdesign stap 4: onderhouden

Nadat de website is opgeleverd, wil je natuurlijk online goed gevonden worden. Ook daar helpen we je graag mee! Naast webdesign zijn onze medewerkers ook specialisten in het optimaliseren van je website. Na oplevering bestaan onze diensten uit:

  • zoekmachine optimalisatie
  • zoekmachine adverteren
  • Facebook marketing
  • e-mail marketing
  • conversie optimalisatie. 

3w Media is hét veelzijdigste webdesignbureau van Eindhoven en Veenendaal!

Meer weten over webdesign? Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.Wij staan je graag te woord en vertellen je graag hoe je je online en offline beter gevonden kan worden. We horen graag van je!

Neem contact op