Webdesign Eindhoven

Eindhoven: de stad van innovatieve technologische ontwikkeling; bekend door initiatieven als Brainport en de High Tech Campus. In deze omgeving is 3w Media als een vis in het water. Onze webdesign Eindhoven bestaat uit goed doordachte, innovatieve concepten waarmee je online en offline opvalt. Uiteraard helpen wij je bij het behalen van je doelstellingen.

Zoek je een webdesignbureau in Eindhoven? Stop met zoeken, je hebt ons gevonden waar we horen: op een mooie positie in Google! 

3w Media uit Eindhoven ontwerpt, bouwt en onderhoudt professionele websites en webshops en zorgt dat deze goed gevonden worden in Google. Geen standaard webdesign, want elke website die wij maken is maatwerk, gebaseerd op ons eigen CMS of op Wordpress. Een bedrijfswebsite die aansluit bij je bedrijf en doelgroep. Een website die makkelijk door jou zelf te onderhouden is en die 'gewoon' werkt! 

Wat is jouw uitdaging? 

Samen met jou gaan we aan de slag om die uitdaging om te zetten in resultaat. 3w Media is een full service webdesignbureau en je kunt bij ons terecht voor alles op digitaal gebied: van conceptontwikkeling tot grafisch design en van functioneel ontwerp tot bouw. We hebben alle specialisten in eigen huis. Dat is wel zo voordelig én communiceert gemakkelijker. Naast onze vestiging in Eindhoven zijn we ook in Veenendaal te vinden.

Een website laten maken in Eindhoven

3w Media heeft vele jaren ervaring in de ontwikkeling van websites en webshops en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van internet en online marketing. Onze codekrakers realiseren bovendien graag API-koppelingen tussen je website en bijvoorbeeld een voorraadbeheersysteem of boekingsysteem. Voor meer dan 500 ondernemers realiseerden wij de afgelopen jaren een website.

Laat je website maken door de professionals van 3w Media. Wij zorgen voor een mooi vormgegeven website die eenvoudig beheerd kan worden en die ook nog goed vindbaar is in Google.

Webdesign Eindhoven van A tot Z

Elk bedrijf, product of dienst heeft een imago. Weet jij die van jou? Met een huisstijl geef je hier de juist vorm en uitstraling aan. Doordat wij de webdesign Eindhoven van A tot Z regelen, ontwerpen we ook een passende huisstijl. Bovendien letten we erop dat alle elementen op elkaar aansluiten qua kleurgebruik en vormgeving. Denk aan logo's, visitekaartjes, briefpapier, menu's en nog veel meer. Alles wordt uitgewerkt van idee tot concept, precies in de stijl zoals jij die voor ogen hebt.

De voordelen voor jou

Naast expertise en een goede service die je standaard mag verwachten, profiteer je als ondernemer ook van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare specialismen. We gaan tot het uiterste om een topresultaat neer te zetten en zorgen ervoor dat je 100% tevreden bent.  Als klant van 3w Media krijg je de volgende voordelen

 • Elke website is uniek en op maat voor jou ontworpen
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer via ons eigen 3w Media CMS of in Wordpress
 • Persoonlijke en deskundige support (ook nadat je website live is)

Webdesign en meer...

Naast onweerstaanbare websites doen we nog veel meer bij 3w Media. Ons team bestaat uit 15 personen die allen bijdragen aan het resultaat van onze klanten.

De codekrakers zorgen voor technisch perfecte websites en vormen daarmee de basis voor alles op online gebied. Wil je een koppeling met een softwarepakket of een maatwerk functionaliteit? De codekrakers gaan geen uitdaging uit de weg!

De creatievelingen van 3w Media zorgen voor goed doordachte concepten in de stijl die bij jou past. Van website tot visitekaartje, van brochure tot menukaart, met een creatieve blik zorgen we voor een verfrissend resultaat.

De marketinghelden zorgen ervoor dat jouw bedrijf online goed gevonden wordt. Dankzij de inzet van onze marketinghelden ben je op deze pagina gekomen en dit resultaat halen we ook graag voor jou!

Een mooi team waar we trots op zijn. In een online wereld vol dynamiek is ons team een constante factor. Altijd vol energie en enthousiasme, nieuwsgierig naar alle kansen die er voor jouw bedrijf zijn.

Meer lezen over zoekmachineoptimalisatie?

Diensten voor Webdesign Eindhoven

 • Conceptontwikkeling
 • Ontwerp
 • Technische realisatie (zowel in eigen CMS als Wordpress)
 • Online Marketing
 • Hosting en onderhoud

 

Webdesign of nieuwe website laten maken, wat kost dat eigenlijk?

De kosten voor het laten maken van een website zijn van veel factoren afhankelijk. Onze prijzen voor een maatwerk website hangen namelijk af van jouw wensen.

 • Onze prijzen zijn altijd voor een maatwerk website inclusief grafisch ontwerp en technische realisatie van de website. Een vast bedrag voor de ontwikkeling van de website zonder verborgen kosten of maandelijkse tarieven.
 • Supportvragen over de website en het beheer er van kun je na oplevering gratis aan ons stellen. Wij snappen ook wel dat je niet alles kan weten van je website.
 • 3w Media ondersteunt je ook na oplevering van de website en zorgt er voor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Tevens webdesign Veenendaal

Wist je dat we ook een vestiging in Veenendaal hebben? Net als in Eindhoven realiseren we ook hier jouw nieuwe website, vindbaarheid in Google en alles wat daarbij komt kijken. Of je dus in het zuiden woont of in het midden van Nederland, 3w Media is dichtbij!

Wat zijn SERP's?

SERP staat voor Search Engine Results Page. Een SERP is dus de pagina met resultaten die verschijnt als je een zoekopdracht hebt ingetypt in de zoekmachine. Zo'n SERP is opgebouwd uit:

 • bovenaan: enkele advertenties uit Google Ads
 • daaronder: organische resultaten

Wat zijn organische resultaten?

"Organische resultaten, die term heb ik nog nooit gehoord..." Dit zijn de resultaten die zijn gebaseerd op relevantie met de zoekopdracht. De zoekmachinerobots zijn namelijk dag-in, dag-uit bezig met het beoordelen van websitepagina's. Hierdoor is een algoritme ontstaan dat uit zeker 200 punten bestaat waarop een pagina wordt beoordeeld.

Om vertoond te worden bij de organische resultaten hoef je niets te betalen. Dat is fijn! Maar jouw website moet wel relevant zijn op basis van de zoekopdracht. Waar je bij Ads dus invloed kunt uitoefenen wanneer je website wordt vertoond, zijn de organische resultaten puur op basis van relevantie. En daarom des te interessanter, want jouw doelgroep is al op zoek naar jou!

Als camping aan het strand ben je bijvoorbeeld relevant als mensen zoeken op "strandvakantie in Nederland", "camping aan de kust" of "kamperen aan de Noordzee". Wil jij ook op voor jou relevante zoekopdrachten worden gevonden? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij jou met SEO Eindhoven kunnen helpen.

De kans is overigens groot dat je op deze pagina bent gekomen omdat je zoekopdracht te maken heeft met SEO Eindhoven. Dit is namelijk onze specialiteit en op deze pagina laten we zien waarom SEO Eindhoven een belangrijke zoekterm is voor ons bedrijf 3w Media.

Hoe komt jouw website hoog op de SERP's?

Over het algemeen is een hoge positie op een SERP geen toeval. Door de vele concurrentie is het daarom heel belangrijk je SEO goed te regelen. Wij beginnen een SEO-traject daarom met een uitgebreide scan van de website. Daarna pakken we de gevonden problemen aan. Deze eenmalige optimalisatie van de website zorgt ervoor dat alle rankingfactoren die op de site zelf aanwezig zijn zo goed mogelijk zijn ingericht.

Daarnaast is er de continue activiteit die de content van de website vers houdt. Google houdt van nieuwe content en het is dan ook belangrijk dat er regelmatig nieuwe informatie op de site verschijnt. Dit kan heel goed in de vorm van een blog of nieuwsbericht, maar ook nieuwe pagina's zijn belangrijk. Daarnaast zijn er andere activiteiten, zoals linkbuilding, waarmee wij actief aan de gang gaan. 

Hoe SEO Eindhoven bij ons werkt

Zoals gezegd is SEO geen eenmalige actie, maar iets waar je continu tijd in moet stoppen. Bijvoorbeeld door maandelijks een blog en/of nieuwsbericht online te zetten. Maar ook door jouw posities in Google of Bing in de gaten te houden en je website te blijven verbeteren. Daarom werken wij met SEO-trajecten oftewel abonnementen.

SEO-Traject

Je SEO-traject bestaat uit een aantal uren dat we maandelijks aan je website besteden. Vooraf bespreken we natuurlijk hoeveel uren wenselijk zijn om jouw doelstellingen te behalen. Elke maand ontvang je een overzicht waarin we je precies laten zien wat we in deze maand hebben gedaan. Bovendien ontvang je elk kwartaal een uitgebreide SEO-rapportage met een overzicht van alle resultaten die dat kwartaal zijn behaald. Hierbij geven we ook direct aan waar onze aandacht voor het nieuwe kwartaal naar uit zal gaan.

We werken samen

Je weet dus precies wat we voor je doen en we willen hierin ook graag transparant zijn. Uiteraard vragen we ook regelmatig om jouw input zodat we altijd up-to-date informatie hebben die jouw potentiële klant aanspreekt. Bijvoorbeeld als je een nieuw product hebt ontwikkeld of een nieuw type vakantiehuisje hebt gebouwd.

Resultaten

Natuurlijk kunnen wij van alles schrijven over SEO, maar uiteindelijk is het resultaat het belangrijkst. Daarom delen we graag enkele resultaten die we realiseerden voor onze klanten:

 • Grindkeizer: 2e plek in Google op zoekterm "grindvloer"
 • Aardnet: 1e plek op zoekterm "overspanningsbeveiliging"
 • TentHolidays: 1e pagina in Google op diverse campingnamen
 • Nettenverkoop: 1e pagina in Google met diverse zoektermen, zoals "winddoek", "windbreekgaas", "voetbalnet" en "vogelnet"..

Een goede plek in Google zorgt ervoor dat er meer bezoekers op de website komen. Daarom is zoekmachinemarketing erg belangrijk. Inmiddels zijn er tientallen klanten die hun Online Marketing en SEO door ons laten uitvoeren. Daarbij richten we ons op het schrijven van unieke en relevante content en allerlei werkzaamheden daaromheen.

Maar we doen meer dan alleen SEO; wij zijn namelijk een full-service marketing bureau Eindhoven. Wil je meer weten over onze e-mailmarketing, social media marketing en online adverteren? Lees dan verder over onze werkzaamheden als online marketing bureau Eindhoven.

Cursus SEO Eindhoven

Wij verzorgen voor de klanten van 3w Media tevens SEO-cursussen waarin we precies uitleggen hoe je zelf aan de slag kunt om in ons CMS optimaal met SEO aan de slag te gaan. 

Kom langs bij ons op kantoor in Eindhoven! Is dat je toch te ver weg? Dan nodigen we jou van harte uit op onze vestiging in Veenendaal.