Op zoek naar webdesign in Helmond?

3w Media is een marketingbureau met focus op online, zoals webdesign, online marketing en alle bijbehorende werkzaamheden. We zijn benieuwd wat jouw uitdaging is. Wil je meer bezoekers, betere informatievoorziening of meer conversies? Wij gaan samen met jou de uitdaging aan om je doelstellingen te realiseren!

3w Media is gevestigd in Eindhoven, dicht bij Helmond. Wij mochten reeds websites realiseren voor diverse bedrijven uit Helmond, zoals RnW Veranda's, Selfstorage Helmond, ISJ Verpakkingen, Waco-Tech en B&B Tegels. 

Webdesign Helmond

Webdesign is de vormgeving van websites, maar vaak wordt de term breder gebruikt en valt ook de technische realisatie van de website onder webdesign. Dit vat in elk geval mooi onze werkzaamheden samen, naast het ontwerpen van websites verzorgen wij namelijk ook de gehele techniek Hiervoor hebben wij een eigen CMS ontwikkeld dat voor elke klant als maatwerk wordt ingezet. Via ons CMS werk je eenvoudig en snel zelf aan je website door bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen aan te passen en nieuwe pagina's toe te voegen. 

Als marketingbureau gaan onze werkzaamheden echter verder dan alleen webdesign. Tenslotte is het ook van groot belang dat je website na oplevering wordt gevonden door de juiste bezoekers. Hier komt Online Marketing om de hoek kijken. Onze Online Marketing diensten bestaan uit zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, e-mailmarketing, Facebook marketing en conversie optimalisatie. 

Webdesign werkwijze

Het ontwikkelen van een nieuwe website gaat in verschillende stappen. Bij 3w Media zijn meerdere afdelingen zodat voor elke stap een gespecialiseerde medewerker wordt aangewezen. Door onze Scrum werkwijze houden alle medewerkers nauw contact bij de voortgang van de website.

  • We beginnen met het opzetten van een schematische opzet van de website, ook wel wireframe genoemd. Hierin wordt op basis van de doelstelling bepaald welke elementen op de website zullen verschijnen. Het wireframe is de basis voor de grafische vormgeving van de website.
  • Na goedkeuring van de grafische vormgeving gaan onze HTML-ers aan de slag. Het ontwerp wordt omgezet in de daadwerkelijke website en dit wordt getest in verschillende browsers en schermformaten. Uiteraard is de website responsive en dus op elk apparaat goed te bekijken.
  • Nu gaan onze PHP-ers aan de slag met de website. Zij zorgen ervoor dat de website technisch wordt gekoppeld aan het CMS en programmeren het maatwerk, indien nodig.
  • Als ook de code technisch goed werkt kunnen de testers de website grondig testen.

Gedurende het hele proces is de klant nauw betrokken bij de voortgang. Mochten er tussentijds aanpassingen nodig zijn, dan kunnen we dat op die manier snel realiseren. 

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over ons, webdesign of de mogelijkheden voor jouw bedrijf, service of dienst? Neem dan gerust contact met ons op! Bereik ons telefonisch via 088- 396 33 42, of stuur een mailtje naar info@3wmedia.nl. Kom langs bij ons op ons kantoor in Eindhoven of Veenendaal. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden en nodigen u graag uit om eens vrijblijvend met ons te sparren over een project.