Webdesign Eindhoven

Eindhoven: de stad van innovatieve technologische ontwikkeling; bekend door initiatieven als Brainport en de High Tech Campus. In deze omgeving is 3w Media als een vis in het water. Onze webdesign Eindhoven bestaat uit goed doordachte, innovatieve concepten waarmee je online en offline opvalt. Uiteraard helpen wij je bij het behalen van je doelstellingen.

Vraag direct een offerte aan

 

Zoek je een webdesignbureau in Eindhoven? Stop met zoeken, je hebt ons gevonden waar we horen: op een mooie positie in Google! 

3w Media uit Eindhoven ontwerpt, bouwt en onderhoudt professionele websites en webshops en zorgt dat deze goed gevonden worden in Google. Geen standaard webdesign, want elke website die wij maken is maatwerk, gebaseerd op ons eigen CMS of op Wordpress. Een bedrijfswebsite die aansluit bij je bedrijf en doelgroep. Een website die makkelijk door jou zelf te onderhouden is en die 'gewoon' werkt! 

Wat is jouw uitdaging? Samen met jou gaan we aan de slag om die uitdaging om te zetten in resultaat. 3w Media is een full service webdesignbureau en je kunt bij ons terecht voor alles op digitaal gebied: van conceptontwikkeling tot grafisch design en van functioneel ontwerp tot bouw. We hebben alle specialisten in eigen huis. Dat is wel zo voordelig én communiceert gemakkelijker. Naast onze vestiging in Eindhoven zijn we ook in Veenendaal te vinden.

 

Offerte aanvragen  Bel ons: (0)88 396 33 42

 

Een website laten maken in Eindhoven

3w Media heeft vele jaren ervaring in de ontwikkeling van websites en webshops en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van internet en online marketing. Onze codekrakers realiseren bovendien graag API-koppelingen tussen je website en bijvoorbeeld een voorraadbeheersysteem of boekingsysteem. Voor meer dan 500 ondernemers realiseerden wij de afgelopen jaren een website.

Laat je website maken door de professionals van 3w Media. Wij zorgen voor een mooi vormgegeven website die eenvoudig beheerd kan worden en die ook nog goed vindbaar is in Google.

Webdesign Eindhoven

Webdesign Eindhoven van A tot Z

Elk bedrijf, product of dienst heeft een imago. Weet jij die van jou? Met een huisstijl geef je hier de juist vorm en uitstraling aan. Doordat wij de webdesign Eindhoven van A tot Z regelen, ontwerpen we ook een passende huisstijl. Bovendien letten we erop dat alle elementen op elkaar aansluiten qua kleurgebruik en vormgeving. Denk aan logo's, visitekaartjes, briefpapier, menu's en nog veel meer. Alles wordt uitgewerkt van idee tot concept, precies in de stijl zoals jij die voor ogen hebt.

De voordelen voor jou

Naast expertise en een goede service die je standaard mag verwachten, profiteer je als ondernemer ook van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare specialismen. We gaan tot het uiterste om een topresultaat neer te zetten en zorgen ervoor dat je 100% tevreden bent.  Als klant van 3w Media krijg je de volgende voordelen

 • Elke website is uniek en op maat voor jou ontworpen
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer via ons eigen 3w Media CMS of in Wordpress
 • Persoonlijke en deskundige support (ook nadat je website live is)

Webdesign en meer...

Naast onweerstaanbare websites doen we nog veel meer bij 3w Media. Ons team bestaat uit 15 personen die allen bijdragen aan het resultaat van onze klanten.

De codekrakers zorgen voor technisch perfecte websites en vormen daarmee de basis voor alles op online gebied. Wil je een koppeling met een softwarepakket of een maatwerk functionaliteit? De codekrakers gaan geen uitdaging uit de weg!

De creatievelingen van 3w Media zorgen voor goed doordachte concepten in de stijl die bij jou past. Van website tot visitekaartje, van brochure tot menukaart, met een creatieve blik zorgen we voor een verfrissend resultaat.

De marketinghelden zorgen ervoor dat jouw bedrijf online goed gevonden wordt. Dankzij de inzet van onze marketinghelden ben je op deze pagina gekomen en dit resultaat halen we ook graag voor jou!

Een mooi team waar we trots op zijn. In een online wereld vol dynamiek is ons team een constante factor. Altijd vol energie en enthousiasme, nieuwsgierig naar alle kansen die er voor jouw bedrijf zijn.

Meer lezen over zoekmachineoptimalisatie?

Diensten voor Webdesign Eindhoven

 • Conceptontwikkeling
 • Ontwerp
 • Technische realisatie (zowel in eigen CMS als Wordpress)
 • Online Marketing
 • Hosting en onderhoud

 

Webdesign of nieuwe website laten maken, wat kost dat eigenlijk?

De kosten voor het laten maken van een website zijn van veel factoren afhankelijk. Onze prijzen voor een maatwerk website hangen namelijk af van jouw wensen.

 • Onze prijzen zijn altijd voor een maatwerk website inclusief grafisch ontwerp en technische realisatie van de website. Een vast bedrag voor de ontwikkeling van de website zonder verborgen kosten of maandelijkse tarieven.
 • Supportvragen over de website en het beheer er van kun je na oplevering gratis aan ons stellen. Wij snappen ook wel dat je niet alles kan weten van je website.
 • 3w Media ondersteunt je ook na oplevering van de website en zorgt er voor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Vraag een offerte aan 

 

Tevens webdesign Veenendaal

Wist je dat we ook een vestiging in Veenendaal hebben? Net als in Eindhoven realiseren we ook hier jouw nieuwe website, vindbaarheid in Google en alles wat daarbij komt kijken. Of je dus in het zuiden woont of in het midden van Nederland, 3w Media is dichtbij!

Nu je er toch bent.. Zullen we eens kennismaken?

Je bent van harte welkom in ons kantoor aan de Geldropseweg in Eindhoven of aan de Plesmanstraat in Veenendaal.

Liever bij jou op kantoor afspreken. We komen graag bij je langs!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden