Website laten maken Barneveld

Ben je toe aan een nieuwe website of heb je er geen en wil je dat graag veranderen? Dan is het wel zo fijn als specialisten in jouw buurt je kunnen helpen. Persoonlijk overleggen zonder ver te hoeven reizen, dat biedt 3w Media jou. Bij ons kun je namelijk je website laten maken in Barneveld.

Jouw website laten maken in Barneveld

Wil je een website om bezoekers naar jouw winkel te trekken? Wil je als rijschoolhouder graag dat geïnteresseerden online een proefles kunnen aanvragen? Of ga je voor een website met volledige webshop? Wat jouw wensen ook zijn, 3w Media helpt je verder. Wij hebben al ervaring met allerlei soorten klanten en hebben dus heel veel verschillende wensen gerealiseerd.

Je kunt bij ons terecht voor meer dan alleen een simpele website. Enkele mogelijkheden:

 • meertalige website
 • website met geintegreerde webshop - ook in meerdere talen
 • webshop met gekoppelde afsprakenkalender, gekoppeld voorraadbeheersysteem of boekingsysteem
 • responsive design. Dat betekent dat de website op mobiel automatisch anders wordt weergegeven dan op een pc, bijvoorbeeld door twee afbeeldingen onder elkaar te tonen in plaats van naast elkaar.

Maatwerk

Als je jouw website laat maken in Barneveld bij 3w Media, krijg je veel meer dan een gewone website. Wij leveren namelijk maatwerk. Zo krijg je jouw gewenste kleuren, uitstraling en opbouw. Geen ondernemer is hetzelfde en dus maken wij ook unieke websites. Wij zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij jouw bedrijf én jouw doelgroep. Daarbij letten we op:

 • jouw wensen: alle fases worden met jou overlegd, van ontwerp tot en met de oplevering.
 • de uitstraling: onze grafische specialisten gaan voor jou aan de slag met kleuren, logo´s en vormgeving.
 • een logische opbouw: staan de belangrijkste pagina´s in het menu, is de website logisch opgebouwd en kunnen websitebezoekers alle informatie makkelijk vinden?
 • mobielvriendelijkheid: steeds meer mensen zoeken via hun mobieltje, dus is het belangrijk dat jouw website op pc én mobiel goed werkt.
 • snelheid: niets is irritanter dan wachten tot een website geladen is. Veel mensen haken dan ook af als een website te langzaam is. Om dit te voorkomen, bouwen wij een snelle website voor je.

Webdesign Barneveld van A tot Z

Heb je al een passend logo en een idee van hoe jouw website eruit moeten komen te zien? Of het antwoord nou `ja` of `nee` is, 3w Media helpt je verder. Wij maken namelijk webdesign in Barneveld van A tot Z. Daarbij overleggen we continu met jou. Om van ontwerp naar een live website te gaan, gebruiken we de volgende fases:

1. Design voorbereiden
2. Overleg
3. Bouwen
4. Testen en overleggen
5. Livegang
6. Ondersteuning

Fase 1, 2 en 3: Voorbereiden en overleggen

Allereerst gaan we het design voorbereiden. De kleuren, stijl én het logo moeten bij jouw bedrijf passen. Heeft jouw logo veel groen, dan laten we dat groen natuurlijk op de website terugkomen. Net als op onze eigen website. Maar we letten ook op de kleine dingen: het lettertype, de lettergrootte, wel of geen strakke lijnen, waar komen foto´s te staan etc. Denken we dat iets beter kan, zoals toch grotere letters gebruiken? Dan overleggen we dit eerst met jou.

Sowieso overleggen we veel met jou. Want na onze voorbereidingen leggen we jou ons design voor. Bevalt dit je? Dan gaan we de daadwerkelijke website bouwen. Wil je toch de foto´s op een andere plek of een andere kleur voor de tekst op je website? Dan gaan we terug naar de tekentafel.

Vervolgens gaan we aan de hand van het design jouw website bouwen. Daarvoor gebruiken we ons eigen CMS óf Wordpress. Jouw website bestaat simpel gezegd uit pagina´s en modules. Een module is een samenhangend onderdeel, zoals ons blog. Wil jij ook een blogmodule, een webshopmodule, reserveringsmodule of iets anders? Ook daarin leveren we maatwerk, want jij kunt kiezen welke modules we voor jou gaan gebruiken.

Fase 4: Testen, testen en nog meer testen

Na de bouwfase staat de website nog niet live. Daardoor kunnen wij - en jij - de website eerst testen. Want misschien waren kleine foto´s in het ontwerp wel heel mooi, maar zijn ze op de website toch té klein uitgevallen. Of wil je de menuknop naar jouw blog toch op een andere plek in het menu hebben. In overleg passen we zulke dingen graag voor je aan. Natuurlijk testen wij de website ook op eventuele technische fouten. Zo weten we zeker dat alles klopt voor de livegang.

Fase 5 en 6: We blijven voor je klaarstaan

Daarna volgt de livegang. Gefeliciteerd, jouw website staat live. Vanaf nu kan iedereen jouw nieuwe website zien en bezoeken. Maar daar houdt het voor ons niet op. Daarom blijven we jou ondersteunen. Handig voor als je vragen hebt, zelf een nieuwe pagina wilt toevoegen of nog niet weet hoe je de prijslijst kan updaten.

4 redenen om jouw website laten maken bij 3w Media

We hebben je nu uitgelegd wat er gebeurt als je jouw website bij ons laat maken. Maar misschien vraag jij je nog wel af: er zijn zoveel webdesignbureau´s, waarom zou je voor 3w Media kiezen? Dat hebben we aan diverse klanten gevraagd. Hun antwoorden:

 • "je krijgt een echt unieke website"
 • "omdat ze al mijn vragen beantwoorden, ook al is mijn website al jaren live"
 • "we kunnen zelf foto´s uploaden. Nooit meer wachten tot de ICT´er terug is van vakantie!"
 • "vanuit Barneveld zijn we binnen 20 minuten op hun kantoor voor een vergadering"

Tip: ook voor webdesign Ede, webdesign in Scherpenzeel of een website bouwen voor jouw bedrijf in Voorthuizen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat kost webdesign door ons?

Ook niet onbelangrijk: hoe duur is het om je website door ons te laten maken? Daarvoor kunnen we geen concreet bedrag noemen, omdat elke website maatwerk is. Natuurlijk vragen we wel een meerprijs voor extra talen, modules of zelfs complete webshop. We stellen de offerte dan afhankelijk van jouw wensen op.

Goed om te weten: Onze prijzen zijn altijd inclusief grafisch ontwerp, bouw, test en livegang van jouw website. Je betaalt dus een vast bedrag voor de ontwikkeling van de website. Er zijn geen verborgen kosten.

De 3w Media-vestiging bij Barneveld

3w Media heeft twee vestigingen. We zijn ooit begonnen in Eindhoven, waar ons hoofdkantoor nog steeds zit. Onze tweede vestiging ligt bij Barneveld, namelijk in Veenendaal. Beide vestigingen zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Je kunt langskomen, maar ook mailen of bellen.

Heb jij zo´n bedrijf dat je echt moet zien en ervaren? Dan is het handiger als wij bij jou langs komen voor we jouw website gaan maken. Ook dat is natuurlijk mogelijk.