Een website voor jouw golfbaan?

Hallo, wij zijn 3w Media, online marketingpartner van golfverenigingen uit heel Nederland. Wij specialiseren ons in het maken van websites die jouw vereniging meer omzet opleveren en extra gemak brengen door een eenvoudig beheer op maat. Direct naar informatie over website design

 

Nieuwe website laten maken?

Is jouw golfvereniging toe aan een nieuwe website? Maak dan kennis met 3w Media, toonaangevend internetbureau uit Eindhoven of Veenendaal dat al voor vele golfclubs en golfbanen een nieuwe website mocht realiseren. Ook voor jouw golfvereniging zorgen wij graag voor een professionele website met veel mogelijkheden. Onze creatievelingen ontwerpen aansprekende, maar ook functionele designs van hoge kwaliteit. Wij verzorgen de grafische vormgeving en vervolgens worden deze ontwerpen door de codekrakers omgezet tot goed werkende websites.

3w Media heeft een samenwerking met E-Golf4U, de marktleider voor golfsoftware in Nederland. Door de naadloze integratie van de software van E-Golf4U met het CMS van 3w Media maken wij een website die echt werkt.

Door de integratie met E-Golf4U kan men via de eigen website banen reserveren, handicaps beheren en evenementen organiseren. Aan de software van E-Golf4U wordt door het 3w Media CMS nieuwe functionaliteit toegevoegd zoals nieuwsbeheer, online kalender en een fotoalbum. Het resultaat is een complete website vol gemak voor zowel de beheerder als de bezoeker.

Website golfclub

3w Media en E-Golf4U vormen samen de perfecte combinatie voor de golfvereniging die optimaal wil profiteren van alle online mogelijkheden. 

 

Een greep uit onze gerealiseerde websites voor golfbanen:
Jouw website aan dit rijtje toevoegen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

      
Website voor Eindhovensche Golf   Website voor Golf4all
     
Website voor golfvereniging Regthuys   Website voor Joost Luiten Foundation
     
  Website voor Golfclub Welschap
     
website voor golfclub Het Rijk van Margraten   Website voor Golfclub Midden-Brabant
     
Website voor Golfclub Efteling   Website voor Golfbaan Ameland
     

Kijk gerust even rond op onze website en neem dan contact met ons op!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden