Website laten maken Eindhoven

Wil je een professionele website laten maken? Stop met zoeken. Marketingbureau 3w Media uit Eindhoven ontwerpt, bouwt en onderhoudt professionele websites en zorgt er voor dat deze goed gevonden worden in Google. Geen standaard webdesign maar elke website die wij maken is maatwerk, gebaseerd op ons eigen CMS. Een bedrijfswebsite die aansluit bij je bedrijf en doelgroep. Een website die makkelijk door je te onderhouden is en die gewoon werkt!

Bel ons met jouw vraag  Bekijk ons werk

 

Een website laten maken in Eindhoven

3w Media heeft reeds vele jaren ervaring in de ontwikkeling van websites en webshops en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van internet en online marketing. Onze codekrakers realiseren bovendien graag koppelingen tussen je website en bijvoorbeeld een voorraadbeheersysteem of boekingsysteem. Voor meer dan 500 ondernemers realiseerden wij de afgelopen jaren een website. Laat je website maken door de professionals van 3w Media dan zorgen wij voor een mooi vormgegeven website die eenvoudig beheerd kan worden en die ook nog goed vindbaar is in Google.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe we ook jouw bedrijf goed online presenteren? Neem dan contact op met hét internetbureau van Eindhoven, 088 - 396 33 42.

Een zoekmachinevriendelijke website

Ieder bedrijf dat een website laat bouwen, wil daarmee natuurlijk goed scoren in zoekmachines (lees: Google). 3w Media bouwt websites die volledig SEO-technisch geoptimaliseerd zijn en daarmee voldoen aan alle voorwaarden om goed gevonden te worden in Google. Hierdoor kan jouw doelgroep je website goed vinden en ontvang je al snel nieuwe bezoekers op je website. Het CMS van de website heeft alle tools en mogelijkheden waarmee de vindbaarheid in Google verbeterd kan worden.

Standaard leveren wij websites op met:

  • Integratie van Google Analytics om te zien hoe vaak je website wordt bezocht
  • Integratie van Google Search Console voor inzicht in het zoekverkeer op de website.
  • Vermelding op Google Mijn Bedrijf om lokaal goed gevonden te worden.
Wil je de SEO zoekmachineoptimalisatie uitbesteden? Onze marketinghelden doen niet liever dan de resultaten van jouw website te verbeteren door krachtige online marketing. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek over online marketing en wordt ook snel gevonden in Google. Bel 088 - 396 33 42 of via e-mail info@3wmedia.nl.
Website laten maken Eindhoven

Responsive webdesign

Wat is het doel voor jouw website? 3w Media weet hoe je van websitebezoekers klanten kan maken. Mooi vormgegeven in de huisstijl van je bedrijf en volledig responsive webdesign.

Een website met een slecht design wordt minder lang bezocht en de bezoeker is al gauw weer weg naar de website van de concurrent.

De vormgevers van 3w Media zorgen voor een professioneel ontwerp (mobile-first) dat staat als een huis. Wij zorgen er voor dat jij 100% tevreden bent over je nieuwe website.

Onze creatievelingen hebben als uitgangspunt voor elk websiteontwerp een mobiel scherm. Pas daarna zetten we het design om naar beeldscherm en tablet. Je website ziet er niet alleen op een groot beeldscherm goed uit, maar ook op mobiele telefoons en tablets.

Mobiel internet groeit nog steeds razendsnel en er zijn inmiddels meer mobiele zoekopdrachten dan via desktop. Google geeft de voorkeur aan goed mobiel geoptimaliseerde website waarmee je een voorsprong kan nemen op je concurrentie.

3w Media levert een uitgebreid Content Management Systeem (CMS) dat perfect aansluit op het responsive webdesign. Met het CMS kan je zelf de website onderhouden.

Geen limieten maar volledig beheer over de menustructuur en de inhoud van de pagina’s. Het beheer van de website is eenvoudig en bij de oplevering van elke website verzorgen wij een training om op een makkelijke manier je website te onderhouden.

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website zijn van veel factoren afhankelijk. Onze prijzen voor een maatwerk website zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit.

Onze prijzen zijn altijd voor een maatwerk website inclusief grafisch ontwerp, technische bouw van de website. Een vast bedrag voor de ontwikkeling van de website zonder verborgen kosten of maandelijkse tarieven.

Supportvragen over de website en het beheer er van kun je na oplevering gratis aan ons stellen. Wij snappen ook wel dat je niet alles kan weten van je website.

3w Media ondersteunt je ook na oplevering van de website en zorgt er voor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden