Werkwijze

Een helder plan, heldere stappen zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Samen doorlopen we alle fases en laten we alle processen vloeiend in elkaar overlopen. Natuurlijk altijd met de flexibiliteit om gemaakte plannen te verbeteren. Hieronder is het stappentraject van eerste contact tot eindproduct samengevat. Natuurlijk pitchen wij ook graag voor je als dit een vereiste is. 

 

Stap 1: Het intakegesprek en kennismaking

Deze fase staat in het teken van persoonlijk kennismaken. We bespreken uw doelstellingen en u krijgt een beter beeld van 3w Media. U en uw organisatie staan centraal, wij luisteren, maken aantekeningen en geven advies uit ervaring.

Stap 2: Beknopt advies en voorstel

Na een eerste intake gaan we aan de slag met het schrijven van een concreet voorstel. Uw informatie in combinatie met ons inzicht en kennis zal zorgen voor een duidelijk en haalbaar advies in de vorm van een offerte.

Stap 3: Ontwerpfase

Het doel van deze fase is voor beide partijen helder krijgen wat er gemaakt gaat worden. Afhankelijk van de omvang wordt een functioneel ontwerp en een interactieontwerp (wireframe) opgesteld. Standaard werken wij een grafisch ontwerp uit dat aan u wordt voorgesteld. Pas na een 100% tevredenheid start de ontwikkeling.

 

Stap 4: De ontwikkelfase

Na goedkeuring van de ontwerpen start de ontwikkelfase. Wij werken volgens het OTAP principe: Ontwikkeling, Testen, Acceptatie, Productie. Dit vergroot de kwaliteit van onze producten. Intern vindt er namelijk al een testronde plaats voordat het eindproduct aan u wordt voorgelegd. Bij goedkeuring start de definitieve productie en wordt uw website 'live' gezet.

Stap 5: Opleverfase

Hoera, er is een nieuw kindje geboren! Samen terugblikken op onze samenwerking en een goed eindproduct. Voldoende reden voor een feestelijke oplevering. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar uw reactie en feedback!

Stap 6: Nazorg, service en marketing

Ook na het 'live' zetten van uw website heeft u een goede partner aan 3w Media. Wij verzorgen uw hosting en voeren regelmatig updates uit aan uw eigen 3w Media CMS. Ook behoort 'remote support' tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor een periodieke ondersteuning van uw online en offline marketingactiviteiten.

 

Bent u benieuwd hoe het er uit komt te zien en waartoe we in staat zijn? Bij een kennismakingsgesprek laten we dit graag aan u zien. Tot die tijd kunt u hier een deel van onze opdrachten zien die wij al hebben gerealiseerd. 

Laten we beginnen met Stap 1

Maak kennis met ons om de fundamenten te leggen voor een vruchtbare samenwerking.

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden