Zoekmachinemarketing Eindhoven

Voor elke website is het belangrijk hoog in de zoekmachineresultaten te verschijnen. Een plek op de 1e pagina van zoekmachines als Google en Bing is echter meestal niet vanzelf te bereiken, zeker als het gaat om zoektermen met een hoog zoekvolume. Met een zoekmachinetraject werken wij aan de positie van je website in zoekmachines waarbij we aan de slag gaan met optimalisatie van de site, content creatie, link building en andere zaken die ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekmachines verschijnt. 

Zoekmachinemarketing Eindhoven

In Eindhoven vind je veel bedrijven in elke denkbare branche. Goede lokale en regionale vindbaarheid zijn daarom van belang, wellicht zelfs nationaal of internationaal. 3w Media heeft eigen specialisten in dienst die de vindbaarheid van jouw website verbeteren en daarmee aan de slag gaan met jouw online succes.

Enkele bedrijven waarvoor wij de Online Marketing in Eindhoven verzorgen:

Meetbare resultaten

Wij hanteren een transparante werkwijze bij de zoekmachinetrajecten. We kunnen je geen harde garanties geven als het gaat om de resultaten, maar geven wel garanties m.b.t de aandacht die wij schenken aan je website. Hierover ontvang je elk kwartaal een duidelijke rapportage met toelichting waarin we ook kunnen laten zien welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd. Uit ervaring weten we dat de ene website al snel hoog in de zoekmachines zal komen terwijl dat bij een ander traject langer duurt. Hoe dan ook geldt dat alles wat je aandacht geeft, groeit en met onze aandacht voor jouw website zal de positie ook zeker groeien. 

Nieuwe ontwikkelingen in zoekmachinemarketing

Een paar jaar geleden waren er nog hele andere punten van belang voor een hoge positie in de zoekmachines dan anno 2016. Uiteraard houden wij deze ontwikkelingen nauw in de gaten, bijvoorbeeld door het lezen van blogs en het bezoeken van evenementen. Als we trends ontdekken zetten we dit waar mogelijk altijd in om de positie van de website verder te verbeteren.

Zoekmachinemarketing Eindhoven

Google Ads

Naast de organische resultaten van Google is er natuurlijk ook Google AdWords, oftewel het betaald adverteren in Google op specifieke zoektermen. Zodra een bezoeker een zoekterm intypt die voor jouw bedrijf is gedefinieerd zal jouw advertentie bovenaan de resultatenpagina verschijnen. Met Google AdWords kunnen we heel specifiek inzetten op de doelgroep die bereikt dient te worden en bovendien goed meten of er ook daadwerkelijk conversies worden gemaakt op basis van de advertenties. Ook kunnen we binnen Google AdWords gebruik maken van retargeting waarbij bezoekers van de website ook een advertentie te zien krijgen. Naast tekstadvertenties kunnen er ook beeldadvertenties opgemaakt worden. In alle gevallen geldt dat we continu meten hoe de prestaties van de campagnes zijn zodat we hier ook snel op kunnen bijsturen.

3w Media is gecertificeerd Google Partner.

Social Media

Wij zijn een marketing bureau, waardoor wij ook specialisten hebben in de online medaiakanalen. Bevindt jouw doelgroep zich ook op Facebook, Instagram, Twitter of een ander social media kanaal? Dan is het wellicht slim om hier ook een account aan te maken zodat je ook via deze kanalen je doelgroep kunt bereiken. Wij ondersteunen je hierin uiteraard graag, o.a. bij volgende werkzaamheden:

  • aanmaken accounts incl. grafische vormgeving
  • publiceren van berichten, bijv. wekelijks
  • reageren op vragen van klanten via social media
  • opzetten advertentiecampagnes, zoals Facebook advertentiecampagnes

Nieuwe website of webshop nodig?

Wanneer (potentiële) klanten naar jouw website worden geleid, is het natuurlijk van essentieel belang dat ze een goede eerste indruk krijgen. Oogt het professioneel, is het eenvoudig om doorheen te navigeren, ziet het er mooi uit en vindt de klant wat ze zoeken? Zomaar een aantal aspecten die erg belangrijk zijn bij een website of webshop. Bij 3w Media ligt de kracht in het maken van websites en webshops die gewoon goed zijn. Wij denken goed na over de uitstraling en opbouw, zodat je echt een verschil kunt maken met jouw website. Wij kijken samen met jou naar de kracht van het bedrijf, product of service. Deze informatie zetten we om in een concept dat goed aansluit bij jouw klanten. Samen met prachtige en vooral unieke ontwerpen krijg je een website die goed vindbaar is in Google en die er uitspringt ten opzichte van concurrenten. 

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd hoe we zoekmachinemarketing voor jouw bedrijf kunnen inzetten?

Laat hiernaast je contactgegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden